Skip to main content

Podzimní burza potřeb pro dvojčata - sobota 2. října 2021 od 14 do 16 hodin v Praze - Nové Butovice. Registrace prodejního místa nutná !!!

Zveme vás na podzimní burzu pro dvojčátka, vícerčátka i ostatní děti, která se bude konat v sobotu 2. října 2021 od 14 do 16 hodin. Sejdeme se opět ve velké tělocvičně FZŠ prof. Otokara Chlupa, adresa školy: Fingerova 2186, PRAHA 5 - Nové Butovice. Plánek a parkování najdete v příloze.

Zájemce o prodej prosíme o REGISTRACI na e-mailu: centrum@dvojcata.org a do předmětu mailu dejte jen "BURZA".

VSTUPNÉ:
• pro zaregistrované prodávající 100 Kč za 1 prodejní místo
• pro neregistrované prodávající 150 Kč za 1 prodejní místo (ovšem jen v případě, že nebudou všechny prostory obsazené registrovanými prodejci).
• pro návštěvníky burzy, kteří budou jen nakupovat, 40 Kč za osobu
(platí se při vstupu)

Vstup do budovy bude umožněn opravdu až ve 14:00, nemá proto smysl chodit o moc dříve. Vstup do tělocvičen je možný pouze po přezutí, nezapomeňte si proto vzít přezůvky !!!
Přineste si deku nebo prostěradlo, na které si rozložíte nabízené zboží.

Děti: hned před školou je veřejné hřiště a oplocené pískoviště, kde mohou tatínkové, prarodiče, ... za hezkého počasí s dětmi pobýt a počkat na vás.

POZOR: nutné dodržování pravidel OTN v rámci aktuálních nařízení v souvislosti s covidem !!!
Vzhledem ke stávající situaci sledujte, prosím, naše stránky www.dvojcata. org
Pokud by bylo vyhlášeno jakékoliv nové opatření, kvůli kterému by bylo nutné burzu zrušit, budeme vás okamžitě informovat, ale doufáme, že se tak nestane, burza proběhne a konečně se po dlouhé pauze zase uvidíme.

Těšíme se na vás a děkujeme všem, kdo sdílejí, přeposílají nebo někde vyvěsí letáček o pořádání burzy, moc prosíme o tuto pomoc.

PřílohaVelikost
Burza_letak_2.10.2021.doc49 KB
Burza_pristup_ke_skole_Butovice.doc284 KB