Skip to main content

Vstávání na budík

Obrázek uživatele LucieR
Posted in

Holky mají společný pokoj. Spí na palandě. Nějak nevím, zda jim pořídit každé vlastní budík, nebo jen jeden s tím, že se budou třeba střídat. Hrozně se hádají. Mám obavu, že jedna zavelí vstávat a druhá se pak bude vymlouvat, že to neslyšela. A zas mi přijde zbytečné, aby ve stejnou chvíli řvaly budíky dva. Budu vděčná za zkušenosti.

Děkuji za postřehy! Šáry

Obrázek uživatele LucieR

Děkuji za postřehy!
Šáry lístky jsou zamluvené, v úterý je vyzvednu :)

Budíky nemáme,

Obrázek uživatele LadaVac

my s mužem se budíme automaticky,děti budím mobilem.Někdy zavolám jednomu a požádám,aby vzbudil druhého,někdy oběma.Sami se vypravují od 3. třídy,nikdo s nimi ráno doma není.Do konce druhé jsem je budila a vodila do družiny já.

Osobně bych pořídila budíky

Obrázek uživatele katyvypl

Osobně bych pořídila budíky dva - nějaké ty klasické levné plastové. Ať klidně oba řinčí ve stejnou chvíli, každá bude mít svůj a je to na ní, aby vstala. :-) Se ségrou jsme měly také každý svůj, do školy jsme odcházely spolu, nicméně ona brzy pochopila, že musí vstávat o půl hoďky dřív než já, po ránu byla jak zpomalený film a navíc jsme se spolu nějak nesnesly v koupelně. Někdy mi ségra dokonce řekla: "Nedejchej!" :-))) Tak třeba cácorky časem taky zjistí že každé vyhovuje jiný čas vstávání (ale to až tak za tři roky). Vstávání zdar. :-)

-

Jéje Lucko,
sice neporadím, ale dost jsi mne pobavila. Úplně přesně takto by to fungovalo u nás. Pa. Š.

Je doma táta. Ale protože

Obrázek uživatele LucieR

Je doma táta. Ale protože právě s ním jezdí stále pozdě (2 tř.) a jeho jediný argument je, že holkám to trvá, ráda bych je naučila, že táta je pouze v roli taxikáře.

A holky se budou vypravovat uz samy?

Obrázek uživatele Janact

Vy uz nebudete doma, az budou vstavat ?