Skip to main content

2 x autosedačka Maxi-cosi RodiFix airprotect 15-36kg

Obrázek uživatele KaterinaAd

Používané denně, na potahu je to znát. Z nebouraného a nekuřáckého auta.
Pouze osobní odběr - Tuchoměřice, Kladno, po dohodě Praha.
Cena 3.200,- za obě (aktuální nejnižší prodejní cena je cca 4.300,- za kus)
Popis od výrobce:
Autosedačka Maxi-Cosi RodiFix AirProtect je určena pro děti od 15 kg do 36 kg (od cca 3,5 roku do 12 let). Maximální ochranu dítěte zajišťuje upevnění do auta s využitím systému IsoFix a unikátní technologie ochrany hlavy AirProtect.
Technologie AirProtect byla vyvinuta společností Dorel USA ve spolupráci s univerzitou Kettering University. Speciálně vyvinutá pěna v opěrce hlavy je zabalena v perforovaném obalu. Tato hmota absorbuje postupným vyfukováním vzduchu energii vznikající v případě nárazu. Tím chrání oblast hlavy mnohem lépe, než jakékoliv jiné autosedačky. Autosedačku Maxi-Cosi RodiFix připevníte do auta s pomocí systému IsoFix. Dítě se poutá 3-bodovým bezpečnostním pásem.
Autosedačka je vybavena kotevní úchytkou za opěrkou hlavy, která poskytuje dodatečnou fixaci autosedačky. Maxi-Cosi RodiFix poskytuje maximální komfort dítěti i vám. Změna polohy ze sezení na spaní je otázkou malé chvilky.
Autosedačka poskytuje dítěti přirozenou polohu na sezení i na spaní. Výškově nastavitelná opěrka hlavy zaručuje, že dítě bude mít hlavu vždy optimálně chráněnou a autosedačka roste s dítětem od cca 3,5 roku do 12 let.