Skip to main content
Obrázek uživatele Lucka V.
Posted in

Dnes jsme se vratili ze sedmitydenni cesty po zapade USA. Rodina. Tri kluci deset a ctrnact let. 10000 mil a 12 statu. Kdyby nekdo planoval takovou cestu rada se s nim podelim o zkusenosti a tipy mailem.

Lucko,

Obrázek uživatele LadaVac

to je fajn,že jste si užili,u nás deníky píše dcera a moje mamka asi už 40 let.Je pravda,že se tím rádi probíráme,asi to taky zavedu,to je velmi dobrý nápad.
Audio knihy milujeme v současné době posloucháme staré pověsti řecké,večer před spaním,na dovolené jsme to poslouchali celá rodina.
Jé,já bych už zase někam jela.....

no, je vidět, že jste si to

Obrázek uživatele Vladkax

no, je vidět, že jste si to užili! :-) :-) :-)
deníky píšeme, včetně ilustrací :-)

Vladko

Obrázek uživatele Lucka V.

Kluci to zvládali mnohem lépe než já. Teplotní rozdíly jsme oba s manželem odmarodili narozdíl od nich. Taky vysokou nadmořskou výšku nijak nepozorovali. Já migréna, manžel motolice :)
A o vedru ani nemluvim, ty děti se snad ani nepotí, ja po dvou minutách mokrá až na spodáry. Nikdy mi tak nevadila podprda a vlastně prsa celkově :)
A to řízení. To by sis užila. Přejezd nového mexika - 300 mil jsem nepotkala auto, široko daleko nic a celkem tři zatáčky :))
Objevili jsme krásu audio knih, nejsem přiznivce sledování filmů v autě.
Kluci spolupracovali na plánu cesty, každý jsme v něm měli část, která ho nebavila ale bavila ostatní, ale to je při pěti lidech normální. To jsme si vysvětlovali dopředu. Hodně jsme zvažovali zda dvojčata brát sebou a do poslední chvile před nákupem letenek, jsem to s nimi probírala ale jsem ráda že jsme jeli všichni. Vlastně jsem takto úzce pohromadě na malém prostoru tak dlouho čas s rodinou nestrávila :) Pořád v autě, ve stanu, v jednom pokoji. Donutila jsem kluky psát si deník. To bylo skuhrání a řečí a dnes ho všichni nesli s velkou slávou do školy a jsou moc rádi že ho mají.
To celkově moc doporučuji. Tyhle zápisky z cest. Když dokopete děti k tomu aby o každém dni dovolené napsali tři, čtyři věty a dovolí vám to přečist, dozvíte se zajímavé věci :) a listovat v tom později je skvělý zážitek

Lucko

gmail mám, poslala jsem Ti zprávu :)

Máte můj obdiv, mě by nikdo

Obrázek uživatele Vladkax

Máte můj obdiv, mě by nikdo na takový "výlet" nedostal :-) Na vaše fotky a zážitky se těším, věřím, že jste si to moc užili! Kluci (myslím ti mladší) těch 7 neděl zvládli v pohodě? Naše holky měly letos o prázdninách 5 týdnů za sebou velmi akčních, na konci už toho měly plné brejle. A já vlastně taky, už jsem se nemohla dočkat školy :-)

Zuldo. Jak to myslis? Jako

Obrázek uživatele Lucka V.

Holky jestli mate g mail ucet muzu dam vam pristup na galerii na google drive. Fotky jinde nenam a jsou hrozne moc velky na posilani mailem.

-

Moji známí jsou právě v letadle, aktuálně někde nad Islandem :) Ale jedou "jen" na tři týdny :) Sestřenka byla takto individuálně před 3 lety, na svatební cestě. Fotky boží. Jo, a "přivezli" si odtamtud dvojčata :D :D :D Až budou děti větší, taky to máme v plánu.

Lucko,

Obrázek uživatele LadaVac

tak to je paráda,známí absolvovali to samé minulý rok.Taky ráda mrknu na fotky.

Lucko,

Obrázek uživatele LadaVac

tak to je paráda,známí absolvovali to samé minulý rok.Taky ráda mrknu na fotky.

ani my neplánujeme (bohužel)

Obrázek uživatele Janact

ale fotky bych se taky moc ráda podívala.

Musel to být úžasný zážitek !

kdyby nevadilo a byla chuť, pošli mi nějaké janysta.j@seznam.cz

J.

Ahoj Lucko, sice zatím nic

Ahoj Lucko,
sice zatím nic takového neplánujeme, ale ráda bych si přečetla mail o vašich zážitkách a koukla i na nějaké fotečky. :) Když budeš mít chuť a čas ozvi se.
Betka