Skip to main content

Ahoj,chtěla jsem se jen zeptat, jestli někdo máte láhev na pití ze sportisima nebo používáte ZDRAVÉ LÁHVE?Ze sportisima je levnější bez krytky a jen do 4O°C, zdravá láhev je i do myčky a vydrží i teplejší nápoje.Můžete poradit nebo doporučit co používáte!!!Kluci chtějí aspoň 1 l , 0,7 už nestačí.Díky.

-

Dnes jsem viděla v Planeo pěkné láhve. Systém pítka jako u termosky, tzn. s brčkem, vizuelně podobné těm z odkazu Oli. 0,5 ml, 120 Kč. Hned bych je vzala, ale jsou dole lehce rozšířené (průměr 7 cm), tak je chci nejdřív vyzkoušet v batohu.

Ahoj Lucko, můžeš prosím

Obrázek uživatele marketad

Ahoj Lucko, můžeš prosím napsat značku, objem a cenu za kus? Možná budeme mít možnost nechat si tam něco koupit.
Dekuju! Markéta

Oli

Obrázek uživatele Lucka V.

Díky, nakonec jsem díky tomu že jsme v USA zkysli kvuli zrušenému letu, měla čas pochodit po obchodech a našla jsem perfektní lahev. Neteče a systém pítka je bezva, jde zamknout a dobře se čistí. Tak uvidím jak dlouho mi nadšení vydrží a hlavně za jak dlouho se rozbije :)
Taky jsme si koupili Camelback sáčky ale ty tedy lehce tekly hned po třetím použití a musely se hlídat aby stály, tak jsem je nakonec ani domů nebrala a věnovala dál.

Lucka V.

Obrázek uživatele Olitwins

OD Budějovická, bývalé "DBK" pro nás starší:):) Je to v posledním patře, celé patro věcí do kuchyně a dekorace. Je to tento typ, tj. Aladdin. Je na rovinu říkám, že je to Čína, vyděla jsem tuhle značku totiž v Číně všude. Ale máme doma i Nalgene a CamelBack láhve a kdo vím, kde jsou tyhle americký značky vyráběný.

https://www.zbozi.cz/vyrobek/aladdin-aveo-350-ml/?varianta=zelena-s-poti...

Na svačiny se taky netěším!

Když byste někdo dal nějaké tipy, co pořád dávat, budu moc ráda...u nás pořád dokola chleba nebo rohlík se sýrem, šunkou, různé druhy zeleniny nebo ovoce a müsli tyčka nebo zdravé sušenky typu bebe dobré ráno...

OLI. kde jste ty lahve

Obrázek uživatele Lucka V.

OLI. kde jste ty lahve koupila? Tyhle jsme jeste nemeli a protoze jsem lahve v cervenci vyhodila budeme potrebovat nove.

Máme lahve Aladin. Když se

Obrázek uživatele Olitwins

Máme lahve Aladin. Když se dobře zašroubují netečou. Dávám, ale jen studené. Do plastu vůbec teplé nedávám. Když je potřeba, mám drahoou švýcarskou kovovoou termosku. Měla jsem zde na doporučení i lahve Lock&Lock, ale jednu jsem reklamovala po ruce a druha praskla hned po záruční době. Myji jedině v myčce.

Na svačinky se vůůůůůbec netěšm a to je dělám výjimečně, většinou manžel.

Máme lahve

Obrázek uživatele LadaVac

Tobgal,netečou,protože se jim válí i v noci v posteli a nic,myju v myčce.
Jo,ten začátek školy mě taky děsí,už zase vymýšlet svačiny!

Teče všechno. Nesnaším to. Uz

Obrázek uživatele Lucka V.

Teče všechno. Nesnaším to. Uz dvacet let delam svaciny a resim lahve co tecou a jdou blbe umyt :)
Zacatek skoly me desi.

Uvědomila jsem si, že

Uvědomila jsem si, že termosky s pítkem jsme také koupili, pozapomněla jsem. Ty jsou docela fajn, jen mi vadí brčko v teplém čaji.

-

Z termosek politi nejsou, je tam pitko s brčkem. Jak procitam diskusi, uvědomuji si, že klukovi zdrava lahev tekla, ale spíš to bylo tim, že to hůř zamackl. Dcera v pohodě. Termosky jsou zatím nejlepší, dobře se myji i v ruce, do mycky se nesmí.

Máme různé lahve, i ze

Obrázek uživatele KaterinaAd

Máme různé lahve, i ze sportisima - pokud se dobre zamacknou, tak netecou. A do myčky je dávám běžně

My zdravé lahve, mohu vyměnit

My zdravé lahve, mohu vyměnit celý vršek, pítka po nemocech a hlavně dát do nich trochu teplý čaj, koupím krytku. Termosky dětem dávám jen v zimě ve velkých mrazech, obávám se, že ve škole do dětí někdo štouchne a jsou polití.Je pravda, že některé zdr. lahve tekly, vyměnila jsem vršek, nebo je třeba vyměnit těsnění.
Vyzkoušeli jsme mnoho lahví, žádné nejsou ideální! Většina sportovních lahví, bidonů protíká hned po koupení( a také nejsou levné!). Koupili jsme lahve z Lídlu, taky tekly hned po zakoupení.

My máme zdravé lahve, ale už

Obrázek uživatele katyvypl

My máme zdravé lahve, ale už bych do nic asi nešla, přijde mi, že protékají. Na opravdu kvalitní lahev jsem snad ještě nenarazila a to jsme jich už vystřídali... :-) Teda vlastně, nejlepší byly lahve od Sodastreamu, jsou i litrové, mají klasické šroubovací víčko a dobře se vymývaly (do myčky teda nejsou, ale i zdravé lahve je potřeba čistit štětkou, vždyť proud vody v myčce nevymyje vše). Katka

Nejlepsi jsou lahve z Ikey,

Obrázek uživatele be.st72

Nejlepsi jsou lahve z Ikey, za 70 kc, kluci je fobre otevrou i zavrou, netecou, za 3-4 mesice menime.

Za nás zdravé lahve ne, tekly

Obrázek uživatele fretuska

Za nás zdravé lahve ne, tekly nam :((( ted mame od Tuppawere voděnky...

-

My měli zdravé lahve a pak přešli na termosky. Ty si vymohla dcera v zimě, vadilo ji studené pití zvlahve, nemohla se pak zahřát. Tak jsme začali dělat čaje, které jinak nepijeme. Ty maji obsah pul litru, když jim to nestačí, napusti si vodu z kohoutku. Pokud kluci chtějí litrovjy rovnou z domova, koupila bych petky.

Zdrava lahev

Obrázek uživatele Janact

Už jen proto že ji mohu dát do myčky a pořádne tam vymyt.