Skip to main content

osm let stará autosedačka

Posted in

ahoj holky, asi blbý dotaz, ale nevím si rady, pro malou mám na váhovou kategorii 9-25 kg do auta autosedačku Babypoint fénix, malé je 20 měsíců, nějak mi to nedošlo, že by to mohl být problém, ale sedačka je osm let stará, nic jí není, jen je vyšisovaná, já te´d váhám ale , zda vzhledem k věku je bezpečná - je nebouraná, ale. co vy na to, nechali byste, či kupovali novou? děkuji za info

Holky, děkuju, já to blbě

Holky, děkuju, já to blbě napsala, všude čtu, že by se po pěti letech stáří měla autosedačka vyměnit, že ztrácí na funkčnosti, to mě vyděsilo, proto píšu vzhledem k věku, ale ne malé, ale autosedačky, prý na ní působí vnější vlivy, sluníčko , mráz a tak a pak po té době nemusí fungovat jak má, tak proto.

Já bych nechala

Obrázek uživatele Janact

Když je nebourana proc by mela byt spatná?
My meli taky babypoint. Věkove je přesně na váš věk.

-

Ahoj Veru,
pokud je nebouraná, asi bych to neřešila. My měli také Babypoint (dokonce tuším, že i ten Fénix, ale to si už nejsem jistá....) a kdyby kluci tak rychle "nevytáhli", měli by je mnohem déle". Jenže dost rychle vyrostli, takže jsem sháněla další kategorii a to zdaleka neměli ještě 25kg. Prostě já s nimi byla spokojená. Š.