Skip to main content

<< Easywalker Duo - sporťák + korbičky + bohatá výbava >>

PRODÁM kočárek Easywalker Duo černé barvy, vše je originál a ve funkčním stavu, nese běžné známky používání (zatrhnuté nitky na stínítku, drobné oděrky na rámu a na pěnové rukojeti), všechny zipy a patenty jsou funkční, látka není poškozená ani vyšisovaná!! Ke kočárku je originální přebalovací taška s deskou pro položení miminka a přidám 2x návleky na madlo, tzv. rukávníky do chladného počasí.

Kočárek obsahuje: 2x hluboká korbička (matrace s potahem - zimní a letní varianta), 2x fusak, 2x nánožník, 2x moskytiera, 2x pláštěnka, 2x povlečení na peřinku, 2x dlouhé instalační tyče - možno sestavit jako kočárek pro dvojčata, 4x krátké instalační tyče - možno sestavit jako sourozenecký kočárek.

Dále ke kočárku dostanete:
2x sportovní sedačka, 1x velký nánožník, 1x velká pláštěnka, 1x odnímatelné madlo a nákupní košík dospod kočárku. Vše se dá snadno vyprat v pračce. Kočárek je dobře ovladatelný, projede 80cm dveřmi! Má velká nafukovací kola, přední otočná o 360st. s možností aretace. Lehce se skládá a rozkládá (Fabia combi).
Lze koupit takto samostatně nebo spolu s golfkami a dětskými autosedačkami za cenu 23tis..