Skip to main content

Zhoršené VIDĚNÍ na jedno oko

Posted in

Zhoršené VIDĚNÍ na jedno oko

Dobrý den, setkal se s tím prosím někdo? Poslední týden, dva hůře vidím na jedno oko. Lehoulilinká mlha-ostrost 99%, prostě to není 100%. Těžko se to popisuje. Není to stále, ale v průběhu dne si to uvědomuji. Byla jsem na očním a tlak v oku i dioptrie zcela v pořádku. Docela mi to vadí. Oči jsem měla celý život na 1.
Nyní si kapu třetí den umělé slzy a čekám na vyšetření peritest. Jinak jiné příznaky-bolest hlavy apod. nemám.

Děkuji.

když to není spojené s

Obrázek uživatele Vladkax

když to není spojené s únavou, tak za mě "dobrý". S únavou přestával vidět můj bratranec, na očním si mysleli, že simuluje, no a ona to byla roztroušená sklerosa :-(

Jo mlha. Mívám to též a nízký

Obrázek uživatele LucieR

Jo mlha. Mívám to též a nízký tlak mě také zlobí. Ale já spíš myslela, že mám nějakou lehčí formu zánětu spojivek, protože mám pocit suchého, trošku řezavého oka. Naposled to povolilo po Tobrexu, teď to mám zas, léky zatím žádné.

Moc všem díky. Odpověď pro

Moc všem díky. Odpověď pro Vlaďku-námaha na to vliv nemá. Krevní tlak mám nižší. Na endokrynologii jsem nikdy nebyla. Ani nevím, jestli ten Peritest něco ukáže. Jdu na něj za cca 10 dní. Každé ráno doufám, že to zmizí. Jani, u počítače sedím, ale ne celý den.

Ahoj, asi vím, o čem mluvíš.

Obrázek uživatele marketad

Ahoj, asi vím, o čem mluvíš. Měla jsem to taky zrovna minulý týden, ale jen dva dny, taky jen na jednom oku, bez dalších potíží. Byla jsem z toho celkem vyděšená, ale za ty dva dny mne to přešlo a k dr. už jsem tedy nešla. Je ale pravda, že posledních pár měsíců jsem dost pod tlakem a jsem hodně přetažená. Snažím se proto poctivě nosit brýle a zatím tedy ok. Tak držím palce, ať je to i u tebe dobré.
M.

no, nechci tě nějak těšit

Obrázek uživatele Vladkax

no, nechci tě nějak těšit nebo naopak stresovat, ještě přidám jeden dotaz - má na to zhoršení vliv námaha?

Dcera si na to taky stěžovala

Obrázek uživatele Janact

Občasna mlha a pak zase dobré.

Byla jsem s ni u oční a vše v pořádku .
Oční doktroka říkala, že to muže byt nizkym krevním tlakem, a pak mluvila o vyšetření na endokrinologii.
Oboje má dcera v poradku

Tak jsme dostali kapky na proslezení oka a ze to bude únavou oka. Ale zrovna ona na TV nebo do tabletu či PC moc nekouká ...

Nesedis v práci u PC celý den? Tím to muze byt také říkala.

Stejné oko, uvědomuji si to v

Stejné oko, uvědomuji si to v průběhu dne xx krát, ale pak je to opět ok. Stejný stav zhoršení vidění. Nic hrozného, ale není to 100%, jak jsem byla zvyklá a trochu dost mne to znepokojuje.

A je furt stejné nebo se to

Obrázek uživatele Vladkax

A je furt stejné nebo se to mění?