Skip to main content

parkování Štruncovy sady Plzeň

Obrázek uživatele veruna
Posted in

Ahoj, moc prosím plzeňáky, at mi poradí, kde zítra (tzn. o víkendu) zaparkovat auto v blízkosti TJ Sokol ve Štruncových sadech. Parkovací dům mám na posledním místě, nemám ráda tam parkovat ;-). Děkuji za rady. Věra

Právě u toho areálu se prý

Obrázek uživatele veruna

Právě u toho areálu se prý zaparkovat nedá, je tam zákaz vjezdu, parkování pro zaměstnance areálu. Asi pojedu dřív a zkusím okolní parkoviště. Taky si právě myslím, že by mohly být o víkendu volnější. Dcera tam má závody v gymnastice :-). Plzeň si užiju, je to moje srdeční záležitost, několik let jsem tam bydlela ;-)

P. Dům je asi nejlepší volba

P. Dům je asi nejlepší volba v týdnu. Je to fakt nejblíž a moc to nestojí. 10.- Kč na hodku. Hned vedle Sokola je menší parkoviště placené, ale v so+ne se neplatí, tak když prijedes včas.., jinak pak v centru na náměstí a v uličkách se v so a ne neplatí, je i víc volno a je to poměrně blízko. Potom take u Kauflandu na Roudné je to o víkendu zadara... Uzij si Plzeň!!!

asi těžko....

Obrázek uživatele Hanoušek

ahoj - no asi těžko v okolí. Parkovací dům je nejblíž a tam místo určitě bude. Ještě koukám do mapy a je tam přímo parkoviště - sportovní areál - ale nikdy jsem tam nebyla :-) ale koukni do mapy :
https://mapy.cz/zakladni?x=13.3826794&y=49.7492530&z=17&source=traf&id=5...