Skip to main content

tipy na dovolenou česko

Posted in

Prosím, kam rádi jezdíte s dětmi na dovolenou v rámci ČR?Nemohli byste napsat tipy - aby to bavilo i 5 leté? Loni jsme navštívili Zoo Dvůr Králové a využili ubytování na doporučení Lady Vac - bylo to super a byli jsme moc spokojeni. Pan majitel byl příjemný, ochotný....bylo to fakt super.
Letos jsme plánovali termály, ale nějak si nejsem jistá, zda by mě bavilo celé dny se válet někde v bazénu, kde si člověk ani nezaplave....tak zvažujeme něco u nás - nejlépe opět nějaké ubytování v soukromí, třeba s bazénem a v nějaké lukrativní oblasti, kde je toho hodně k vidění a bavilo by to i malé děti. A když ne ubytování v soukromí - tak třeba i nějaký penzionek....nemáte nějaké tipy? V podstatě je jedno, kde, hlavně aby tam bylo hezky, dalo se tam koupat - třeba i v rybníku....

Díky moc.

Tipy ČR

Hezký večer, co se týče ČR, koukněte se na tyhle stránky: https://www.etravel.cz/ceska-republika/rady-na-cestu. Jsou tam nějaké základní věci, které by se mohly hodit.

Verčo,

Obrázek uživatele LadaVac

s dovolením, jsem si Pálavu uložila,vypadá krásně!

Čau, my byli loni tady.

Čau, my byli loni tady. Pálava je naše srdcovka, naše děti baví i sklípky a vlastně cokoli, takže jsem nemusela hledat vyžití:-) Měli v té době necelých 5 let

http://www.silinek.eu/15517/ubytovani/

Pak jsme se vrátili z http://www.apartmany-kouty.cz/

a taky super i v létě.

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

jestli chcete,napište mi na mail vodna.l@seznam.cz,pošlu seznam,zase je o něco bohatší než byl.

My jsme byli Na lipne a byla

My jsme byli Na lipne a byla jsem tedy zklamana kvalitou vody.by sice jiz srpen...a spoustu sinic

Lipno a Českosaské Švýcarsko

To Lipno a ubytování od Renaty doporučuji též. Byli jsme tam několikrát, vlastně ve všech ročních obdobích a vždycky se nám tam líbilo. Poprvé jsme tam byli s dětmi ve třech letech a naposledy teď v zimě (6 let). Na jaro, léto je fajn si půjčit i kolo, koloběžku. Areál Lipna vysloveně cílí na rodiny s dětmi, různé atrakce a aktivity tam přibývají, něco je drahé, něco ne. My ale spoustu těch placených atrakcí ani nevyužívali, zábava tam byla i tak.
Dále se nám líbilo v Českosaském Švýcarsku, ubytováni jsme byli zde: www.nastodolci.cz
Dětem byly asi 4 roky, když jsme tam byli v létě nebo nějak na jaře, ale bylo už teplo). Také se tam dá podniknout spoustu výletu - i za hranice.

Co třeba jižní morava -

Co třeba jižní morava - pálava...Také nějaké tipy?

Hucul farma vitkovice v podkrkonosi

Obrázek uživatele Janact

Je tam tedy obycejnejsi ubytovani, ale socialka na pokoji tam je :-) vyborne tam vari
A pro deti raj.
Maji tam velke stado hucul koni, na kterych poradaji vyjizdky pro deti. Navic v arealu krasne drevene hriste a ovecky... Uzasna malinka hribatka... Kousek odsud je Medvedin, kam vede lanovka a bezkonkurencni hriste :-)

Jinak jeste velmi krasne ubytovani Rybarska basta hned u nechranicke prahrady. Krasne hriste primo v arealu,prehrada za penzionem. muzete se tam ubytovat i v chatce. V blizke Kadani super carodejnicka alchimie, pani carodejnice deti provazi, zkousi z carovani pak dostanou vyucni list. Je tam i kousek zoo chomutov, kamencove jezero...

-

Vždyť už holky napsaly, že to stojí za to.
Taky jsme u Renaty byli, strašně se nám tam líbilo. Ubytování je nádherné a okolí taky. Měli jsme s sebou i kola. Jeli lodí. Na Lipně to dražší je, ale tak je to v každé turistické destinaci.

nemůžete mi sem hodit odkaz?

nemůžete mi sem hodit odkaz? A i další možné tipy....budu ráda. Na to Lipno jsem koukala - na to království lesa a stezku korunami stromů - je to tedy dost drahé - myslíte, že to stojí za to a bude to bavit i 5 leté?

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

Potvrzuji, Lipno je super, opravdu 100% rodinný areál,v okolí spousta možnosti výletů, ale kdyby na to přišlo, nemusíte ani nikam jezdit a deti se tam zabavi celý týden. A Renča nabízí moc pěkné ubytování za naprosto bezkonkurenční cenu. Dohledáš v inzerci.

Ahoj, my se teď vrátili z

Obrázek uživatele fretuska

Ahoj, my se teď vrátili z Lipna, ubytování od Renaty odsud z dvojčat a paráda. Stezka korunami stromů, krásná trasa v Rakousku k raselinistim (cca 20 min z LIpna autem), Vyšší brod a opatská stezka, bobová dráha na Lipně, aquaworld, hopsárium pro děti, nekonečné procházky (projížky na koloběžce, kolem) kolem Lipna, Český Krumlov atd...