Skip to main content

Poradili by jste navigaci do auta?

Obrázek uživatele Janact
Posted in

Levnou a dobrou samozrejme :-)

Dekuji za znacku nebo i odkaz...

Vubec nevim na co se pri vyberu zamerit
.. Co by mela mit a co ne...
Chceme aby nas dovezla na vylety, dobolenou, pres prahu..
Nic extra

Jani, zkus najít nějaké

Obrázek uživatele Vladkax

Jani, zkus najít nějaké recenze s porovnámím v dané cenové kategorii

holky no to mám z Vás radost

Obrázek uživatele Janact

taky tomu houby rozumím, chci manželovi k svátku :-D

tak Garmin nebo Tom Tom???? :-D

jeee, to je zase dilema :-)

tak u nás to máme právě

Obrázek uživatele Vladkax

tak u nás to máme právě opačně, manžel má Tom-tom, součástí auta, je to neohrabané špatně přehledné, sám mi koupit toho Garmina :-) Záleží asi taky dost na třídě té navigace

re

My sme sa dlho navigacii branili, zdalo sa mi to zbytocne, ale uz si to bez nej neviem predstavit, ozaj je to prakticke. My sme mali prvu Tom-tom, nejaky zakladny model, v podstate sme s nou boli spokojni aj ked obcas nas poslal po trase co vobec nebola najvyhodnejsia, ale po dvoch rokoch sa pokazila. Novu sme kupili Garmin, na doporucenie v obchode, vraj je kvalitna. No kvalitna sice bola, ale oproti Tom-tomu sa hrozne tazkopadne nastavovala, "mapy" na obrazovke neprehladne a najviac nas stvalo, ze tam bol len zensky hlas, a otrasny. Tak po niekolkych mesiacoch rozculovania sme kupili novy Tom-tom, strednu triedu. Ma celozivotnu aktualizaciu, pomerne dobre navrhuje trasy, aj ked obcas urobi tiez nejaku blbost. Manzel chodi vela po dialniciach, takze ozaj je dobre mat oznamy o havariach zapchach atd.. v realnom case. Jedine co nas trochu stve je system upevnenia, ten by mohol byt lepsi. Ahoj, Martina

Ahoj, ja se v navigacich

Obrázek uživatele fretuska

Ahoj, ja se v navigacich (mimo mobil nevyznam), ale manzel mel zakazana mobilni data na mobilu (mel sluzebni) a navigaci stahl doma na wifine a pak jsme podle ni jezdiili 5 let, obcas aktualizoval, ale byly tam mapy cele Evropy.

Samozrejme na nejakou prekazku na silnici to neupozorni (jako online navigace)..

Jani, asi jo, ale já se v tom

Obrázek uživatele Vladkax

Jani, asi jo, ale já se v tom nevyznám, dostala jsem ji před pár lety k narozeninám, nepídila jsem se o možnostech, přišla jsem k hotovému. Obecně bych vyžadovala češtinu, možnost zadat průjezdné místo (tzn, si navolím např trasu z Prahy do Brna přes Jihlavu) Přepodládám, že zvolení trasy dle času nebo vzdálenosti je už u všech navigací standardem.
Mám tam i upozornění na měřené úseky, ukazuje mi to max povolenou rychlost v místě průjezdu včetně překročení rychlosti. Pak lze vypnout zvuk... dlouho jsem na ni nejela, tak mě teď nic nenapadá :-)
Jo a dává mi to většinou vybrat z několika možností trasy

Vladko neco takoveho?

Obrázek uživatele Janact

Po me chce navigace v mobilu data

Obrázek uživatele Janact

A to mi prijde zbytecne kazdy mesic si platit data..

-

V mobilu fungují navigace i off line, zapneš jen gps. Nebo bych si připlatila data. Přijde mi to levnější. Ale samozřejmě záleží jak často ji člověk používá.

V telefonu nestaci

Obrázek uživatele Janact

Tam je to na internetova data a my je mame minimalni...

Tak proto shanime normalni navigaci

v první řadě doporučuju

Obrázek uživatele Vladkax

v první řadě doporučuju takovou, kde je v ceně aktualizace navždy. A v dnešní době bych si pořídila i navigaci s kamerou. Mám Garmin, bez kamery, s neomezenou aktualizací.

-

V telefonu vám nestačí?