Skip to main content

Nový kočárek

Posted in

Zdravím všechny, potřebuju poradit s kočárkem, vůbec nevím jak mám vybrat, potřebovala bych kočárek aby mohl být i pro dvojčátka, ale i pro jedno dítě. nevím vůbec kde s výběrem začít, nemáte tipy na nějaké takové dobré kočárky, a nebo odkazy na nějaké dobré návody jak vybrat kočárek, podle kterých se řídit? Předem děkuju za všechny odpovědi.

Nějaké tipy tady

Hele, nějaké tipy najdeš třeba tady: https://www.testkvality.cz/test-kocarku/

-

Já naopak bych kočárek za sebou nechtěla, ani společnou korbičku. Je to prostě věc názoru, co člověk to názor. Taky bych Ti doporučila zajet do Kolína, jak píše Vlaďka. Ale přece jen - už máme děti větší a leccos se změnilo. Potkávám spoustu moc hezkých dvojčatových kočárků. Nedám dopustit na Easy Walker, ten splňuje tvé požadavky. Sestřenice má roční dvojčata, žije v Paříži a taky má Easy w., zcela nezávisle na mě, aniž by věděla, že jsme ho my měli. Kupovali ho tam. Takže je asi ještě pořád v kurzu.
Ještě než někam vyrazíš, projeď youtoube, kde je spousta videí a uděláš si představu sama. V Kolíně nás do E.W. dost tlačili, ale já už ho stejně měla vybraný dopředu, tak jsem se nechala :)

Pro mě byl nejlepší

Obrázek uživatele LadaVac

Inglesina,který se dal použít pro jedno dítě nebo dvě,a korbičky dát vedle sebe,proti sobě i za sebou.Já sehnala z druhé ruky,nový je drahý,ale byl super.
http://www.kocarky.cz/inglesina-domino

Já měla tenhle.

Obrázek uživatele Spider17

http://www.kocarkyliberta.cz/?p=productsMore&iProduct=385&sName=Kombinac...
Cenově přijatelný, rychle dostupné náhradní díly, perfektní spolupráce. Děti byly pořád spolu, držely se za ručičky, kousaly si navzájem nožičky, tulily se k sobě. Krásně se tam vešly i s fusakem. Byl stejně jen na 2 roky, potom jsem jim koupila golfky, a jezdila s nimi na kolečkových bruslích.

největší výběr a znalosti

Obrázek uživatele Vladkax

největší výběr a znalosti měli za nás v Kolíně, myslím, že je to tak i nadále, doporučuji tam zajet, popř využít některý z veletrhů
http://www.kocarky.cz/kocarky-pro-dvojcata