Skip to main content

Školní batoh Topgal

Ahoj všem, tak si kluci před časem vybírali, o jaký batoh napíšou Ježíškovi (příští rok půjdou do 1. třídy). Vybrali si stejný, jen v jiné barvě, jeden modrý a druhý chce zelený. A teď nastal ten problém. Ten zelený nám přestali vyrábět a nikde na netu ho nemůžu najít, psala jsem i výrobci a prostě batoh není... Nemáte tip, v jakých kamenných prodejnách to zkusit. Třeba se ještě někde v republice najde :-) Případně pokud na něj někde narazíte, dejte vědět.
Naděje umírá poslední :-)
Moc děkuju
Dáša

Dagmarko

Obrázek uživatele Janact

To mame stejne,,, taky vsem babickam resim darky ja... Narocne to je, hlavne kdyz ani nevedi co by chteli. Tak jeste vymyslim ja darky.
Nase deti maji narozky 16 prosince .. Takze sr toho sejde fakt hodne..
Nase deti dostaly tasky take od jeziska byly nadsene, cekaly a psaly si o ne ...

-

Naše dvojky mají narozky taky měsíc před vánoci. Tašky jsme kupovali až v květnu nebo červnu. Sami si je vybrali naživo, měli z nich obrovskou radost a pyšně si je nesly dom. Vím, že je to zvykem, ale mně osobně se nelíbí, že má tašku nosit ježíšek. Tak dlouho dopředu.

No právě, že nám to tak

No právě, že nám to tak "blbě" vychází, narozeniny mají v přesně měsíc před Vánocemi. A má to být dárek pod stromeček od babičky a dědy, kteří zase děti nenápadně nasměrovali, aby napsali Ježíškovi o batohy... A ve výsledku to řeším já (seženu, objednám, oni si pak jen přeberou balík od PPL a zabalí ho pod stromek...) Vánoce mám ráda, ale někdy je to trošku náročné...

A co počkat na novou kolekci?

Příští rok se zase chystá nová kolekce, třeba bude ještě něco lepšího pro kluky a bude možnost i barevného odlišení. Nebudou mít třeba na jaře narozeniny, že by batohy dostali později? Mě to připadá brzy kupovat batoh 9 měsíců dopředu.

To asi ne..každopádně si

To asi ne..každopádně si mužem napsat. Mějte se a dobře se rozhodnete..m

Deniso, no možná to bude tak

Deniso, no možná to bude tak dlouho trvat, než ty moje trdýlka budou schopná školní docházky :-)

Škoda, tak to asi ne, budu

Škoda, tak to asi ne, budu ráda kdyby vydržel do té 3. možná 4. tridy..

Deniso, dvojčata půjdou do

Deniso, dvojčata půjdou do školy (0.ročníku) buď už teď od září, nebo za rok (řešíme teď se školkou, zda odklad). To asi ještě vašim batohům neodrostete. Ale pokud byste batohy měnili, tak pak dej určitě vědět, třeba to klapne :-)

Baru a kdy půjdete do

Baru a kdy půjdete do školy..případně bych mohla nabídnout pak nás zelený, pokud to k tomu ještě bude☺

No to je škoda, že už je nedělají.

Já koupila staršími synovi tento batoh v modré barvě, s tím, že až půjdou do školy dvojčata, dokoupí se zelený pro druhé dvojče, a staršímu se koupí větší batoh. No a vidím, že máme smůlu, když zelený není :-( Musím potvrdit, že batoh je po 3 měsících nošení do školy stále jako nový. Byl to jediný vzor, který se nám líbil, tak mě potěšilo, že zároveň nabízeli modrý i zelený. Asi o zelený nebyl zájem, tak ho stáhli z nabídky.

ahoj, tak to je škoda,to je

ahoj,
tak to je škoda,to je mi líto.. přesně tyto batohy si vybrali loni kluci od ježíška, batoh je po třech měsících, stale jako nový, takže topgal opravdu doporučuji:-))

chtěla jsem stejné, jen barevně odlišené a to bzli jen tyto, pak mají kombinace kluk, holka.

Co poptat přímo prodejny

Co poptat přímo prodejny Topgalu?
http://www.topgal.cz/prodejny/#all

Jestli ho nemá nějaká ještě ve "zbytcích" na skladě. Já podobný problém řešila s hodinkami. Vybrali jsme 2x jiné než se podařilo je sehnat.

Moc děkuju za snahu, asi to

Moc děkuju za snahu, asi to tak dopadne, že se ještě koukneme na stránky Topgalu a zkusíme vybrat něco nového. Naštěstí je to ten z dvojčat, s kterým se dá domluvit :-)

nikde nic

vypadá to, že už fakt není, ani slovenské a polské e-shopy už ho nemají dostupný ;) Maminky z Prahy určitě poradí, které kamenné obchody mají širší nabídku Topgal školních batohů.

Ale výběr různých motivů má Topgal velký, tak bych už spíš syna připravila na to, že ten zelený už Ježíšek donést nemůže, protože se nevyrábí, a znovu vybrat jiný motiv.

Jsme kousek od Prahy,

Jsme kousek od Prahy, označení od Topgalu je: Školní batoh CHI 741 E. Včera jsem ho měla již 2x objednaný z eshopů, kde psali "skladem", ale pak mně objednávku zrušili, že už není a nebude. Jo a to jsem si myslela, že bych k němu měla i stejný penál CHI 761 E, tam to vypadá podobně, objednám a vzápětí mi ruší objednávku... Pomalu to začínám vzdávat :-(

odkud jste?

A z jakého města jste? Má batoh nějaké označení? Topgal je má většinou nějak pojmenované...