Skip to main content

Zimní KOMBINÉZA jakou značku?

Ahoj. Prosím, jakou značku zimní kombinézy nebo bundy a oteplováků mám koupit dvojčatům ve velikosti holka 116 a kluk 122, aby mi nepromokli? Někdo uvádí jako dobrou značku Snoxx, nekdo Kiltec atd.
Děkuji za rady a typy kde koupit.
Mirka

Kombinéza

Ahoj, já si nepotrpím na značkové oblečení. Ani pro sebe, ani pro děti. Značka pro mě není zárukou kvality. Podívám se, jak je oblečení ušité a z jakého je materiálu a podle toho se rozhodnu, jestli ho koupím a nebo ne. Pro syna jsem letos sehnala na zimu super kombinézu ze second handu.

Ydi je opravdu něco podobného

Obrázek uživatele KaterinaAd

Ydi je opravdu něco podobného jako Wolf. Nicméně, v tomto případě bych značku neztracovala, ty kombinézy jsou fakt hezky propracované a teplé. S nepromokavostí je to horší, tam určitě žádný vodní sloupec není, ale měli jsme ji i na horách a ty 2-3 hodiny válení ve sněhu v pohodě zvládla.

Na prodej nemám nic. Koupila jsem právě loni ve výprodeji a velikostně vyjdou až na letošek.

děkuji za rady :-)

Kačko, Jano, děkuji moc za rady. Tu YDI vůbec neznám, já myslela ,že je to něco jako WOLF ?
Kiltec máme, koupila jsem je pro dvojčata v kamenném obchodě jednu za 1.250,- Kč a to byla za poloviční cenu ve výprodeji. Byla jsem s nimi tak spokojená,že jsem pak koupila ve výprodeji mimo sezonu ještě jednu o číslo větší na Mimibazaru.
Bundy a oteplováky máme Lidl. A jednou jsme měli bundy LOAP.
Zkusím tu YDI. Kde ji mám pořídit? Máte typ kde?
Kačko, ty máš ty HM na prodej? Mě se u těch HM nezdála ta guma dole na nohavici :-(

Ydi

Obrázek uživatele Janact

Nepromokava, tepla, hezky propracovana :-)
Za pekne penize.

Super zimní kombinezy dělá

Obrázek uživatele KaterinaAd

Super zimní kombinezy dělá HM, - ale chce to natrefit na výprodej nebo koupit použité (oboje mam v ceně cca 800,-). Nové jsou dost drahé, 1500-1800,-. Teď zrovna mají akci kombineza šedý melir do velikosti 128 za 799,-. Jen pozor, velikostne jsou min o číslo větší.

Dobrou zkušenost mam se značkou killtec a loap /ale tam jen některý typ/. A z těch levných bezkonkurenčně nej poměr cena výkon značka ydi - kluci nosili tři sezóny, kombineza jako nová, pořizovací cena do 600,- a jeste jsem za půlku prodala. Teploucka, slusiva....

Dcera na jeste značku Luhta, tak ta je top, ale pořizovací cena kolem 2.5 tis., koupila jsem v akci za 800,-. Celkové se hodně i mimo sezónu dívám na tyhle dražší kousky - bundy boty apod, při třech dětech zpravidla využijeme a když ne, min za stejnou cenu prodam dal