Skip to main content

Podzimní burza potřeb pro dvojčata - 16. října 2016 od 14 do 16 hodin v Praze - Nové Butovice. Registrace prodejního místa nutná !

Zveme vás na podzimní burzu pro dvojčátka, vícerčátka i ostatní děti, která se bude konat v neděli 16. října 2016 od 14 do 16 hodin opět ve velké tělocvičně FZŠ prof. Otokara Chlupa, adresa školy: Fingerova 2186, PRAHA 5 - Nové Butovice. Plánek a parkování - viz příloha.
Na základě zkušeností s pořádáním minulých burz zase platí registrace prodávajících, počet míst je omezen, abyste měli dostatečný prostor pro prodej vašich věcí.
Proto je nutná REGISTRACE na e-mailu: centrum@dvojcata.org a do předmětu mailu dejte, prosím, jen "BURZA" !!!
Kromě svého jména nám zase napište, po jak starých dětech budete na burze prodávat, podle zájmu prodávajích pravděpodobně opět zajistíme obě velké tělocvičny a maminky se rozdělí podle toho, jak velké oblečení budou nabízet. Děkujeme.
VSTUPNÉ:
• pro zaregistrované prodávající 100 Kč za 1 prodejní místo
• pro neregistrované prodávající 150 Kč za 1 prodejní místo (možno jen v případě, že nebudou všechny prostory obsazené registrovanými).
• pro návštěvníky burzy, kteří budou jen nakupovat, 40 Kč za osobu
(platí se při vstupu, prosíme vás, připravte si drobné)
Upozorňujeme všechny návštěvníky, že vstup do budovy bude umožněn opravdu až ve 14:00, nemá proto smysl chodit dříve. Vstup do prostor školy je možný pouze po přezutí, nezapomeňte si proto vzít přezůvky !!!
Jako v předchozích letech si s sebou samozřejmě přineste deku nebo prostěradlo, na které si rozložíte nabízené oblečení nebo jiné zboží.
Děti: hned před školou je veřejné hřiště a oplocené pískoviště, kde mohou tatínkové, prarodiče, ... za hezkého počasí s dětmi pobýt a počkat na vás.
Děkujeme všem maminkám a tatínkům, kteří nám pomáhají s propagací této akce a přeposílají nebo někde vyvěsí letáček o pořádání burzy, a prosíme vás o pomoc s distribucí letáčků i tentokrát. MOC DĚKUJEME A TĚŠÍME SE NA VÁS !!!

PřílohaVelikost
Burza_letak_16.10.2016.doc48 KB
Burza_pristup_ke_skole_Butovice.doc284 KB