Skip to main content

Hledáme akční rodinu s více dětmi :-)

Posted in

Dobrý den, všem.
Dovoluji si poprosit o pomoc při hledání rodin s více malými dětmi pro natáčení pořadu "Táta na plný úvazek" pro FTV Prima. Hledáme tatínky, kteří by chtěli svým ženám dokázat, že se bez problémů postarají týden o rodinu úplně sami. Maminkám tím dopřejí týden relaxu v 5ti hvězičkovém hotelu s all inclusive.
Hledáme nejlépe dvě rodiny - maminky by trávily čas spolu ve wellnes a tátové by se mohli navzájem podporovat a podnikat všelijaké aktivity.
Pořad je pohodový, zábavný a milý. Tatínkům fandíme!
Máme za sebou dotočený již třetí díl a je to opravdu velká legrace :-)

Hledáme tatínky, kteří rádi mluví, jsou pro každou legraci a chtějí svým ženám ukázat, že to zvádnou! Čím více dětí v rodině - tím lépe.
Pokud byste věděli o někom, kdo by se nebál a natáčení by si užil - nejlépe dvě rodiny, které se znají - budeme rádi za předání kontaktu.
tereza.vitkova@seznam.cz

Vystupování v televizním pořadu není pro každého, ale třeba zrovna u vás najdeme akčního tatínka, který by si týden s dětmi dal bez váhání. Motivace je různá... máme tatínky, co jsou stále v práci a chtějí si vyzkoušet celodenní kolotoč maminky. Nebo tatínka, který má pocit, že ho maminka podceňuje a on jí chce dokázat - že to zvládne. Ale i nabídka odpočinku pro maminky je motivací pro tatínky....

Pro každou rodinu je připravena odměna ve výši 30.000,-

Je to pohodový formát bez hádek, negativních emocí a hledání kostlivců... :-) Chceme vidět akční tatínky a usměvavé děti :-)

Zdravím Vás a děkuji za Váš čas