Skip to main content

darujte výtvarné potřeby, stoleček pro hendikepované děti

Ahojky.
Obracím se na vás s prosbou darování výtvarných potřeb.
Po prázdninách znovu rozjíždíme Klubík s programem pro hendikepované děti a jejích rodiče. Klubík vedu já jako dobrovolník. Abychom mohli pracovat pro rodiče a jejich děti, pomohou nám sponzorské dary ( myslím, že jde i oficiálně s potvrzením třeba pro firmu) Kdo by chtěl, uvítáme výtvarné potřeby ( barevné papíry, čtvrtky, samotvrdnoucí hmota, různé samolepky, zbytky látek, vlny, krepáku, liché ponožky, výplň polštářů, pastelky, fixy, modelínu, polštářek na razítkovou barvu, lepidla, obyčejné dětské nůžky, cokoliv na tvoření a jiné věci co vás napadnou, program vytvořím podle toho co budeme mít.
Při kroužku bude i dětský koutek pro děti, které nebudou chtít tvořit a tam potřebujeme hračky bezpečné pro strkání do úst apod ( nechceme už klasické miminkovské hračky a plyšáky ty už máme)- dřevěné hračky, menší míček,dětské hudební nástroje , lego duplo, větší plastové stavebnice, dřevěné puzzle, dřevěné kostky, domeček pro panenky, panenky. dále potřebujeme 1- 2 nízké stolečky nejlépe plastové (dětský zahradní nábytek). Nic nemusí být dokonale, ale nezávadné. Díky všem hodným lidem.
děti jsou klienty rané péče z http://www.tloskov.eu/sluzby_rana_pece.html

pište na lenkasestricka@seznam.cz

Leni, rada daruji hracky,

Leni, rada daruji hracky, projdu co mame a napisu, abych neposilala neco, o co treba nestojite ....bylo by mozne to predat zase na benzince u Vsechrom ( jednou mi tam vas manzel vezl povidla :) ...dejte vedet. Iveta