Skip to main content
Obrázek uživatele Veronika_473

Dneska ráno jsem kluky našla v jedné posteli. Prý proto, že se jednomu zdála nějaká hrůza a tak si šel lehnout k bráchovi. A oba kluci mi řekli, že se jim potom zdálo ještě něco. Odešla jsem a oni si to vzájemně vyprávěli. A pak najednou zakřičeli, že měli propojené sny, že se jim to zdálo úplně stejně - věřím jim, tza reakce byla dost spontánní. Zkoušela jsme o tom něco hledat na netu, něco málo v angličtině jsem našla. Obsah snu (resp. část) byl: hramada slizu se pohybovala v prostoru a kdykoli se něčeho dotkla, kus slizu se oddělil a stala se z něj příšera... Kluci ale říkali že to byl krásnej sen... Jo,a probudili se prej ve stejnej okamžik děje toho snu....

Stalo se Vám to někdy? Pár "telepatických" zážitků s klukama už máme ze sebou, ale tohle mne dostalo.

Až tak ne. Ale když nemůžu

Obrázek uživatele Nika1

Až tak ne. Ale když nemůžu spát nebo mám špatné sny, tak se Adélka začne probouzet a je neklidná.Přesně vycítí když spím vedle ní a když tam nejsem. Stále je na mě hodně napojená.

Ty jo, tak to je fakt hodně

Obrázek uživatele veruna

Ty jo, tak to je fakt hodně zajímavý. Pokud už máte zkušenosti z dřívějška, tak je jasný, že napojení jsou. Vždyť o jednovaječných dvojčatech je toho popsáno dost, ale sny jsem taky neslyšela. Je to teda síla!!

to musí být hezké,

Obrázek uživatele Janact

mít někoho, kdo je stejný jako já, kdo má stejné myšlení, chování...
Je to obrovská výhoda do života myslím :-)

my máme páreček a o propojenosti nemůže být žádná řeč...

Jo, jednovaječní.

Obrázek uživatele Veronika_473

Jo, jednovaječní.

nestalo

Obrázek uživatele Janact

ale je to moc zajímavé !
kluci jsou na sebe asi hodně napojení :-) jsou jednovaječní?