Skip to main content

Zimní komplety Tchibo - úzké rukávy??

Obrázek uživatele marketad
Posted in

Ahoj všem,

chci se zeptat, jaké máte zkušenosti se zimními komplety od Tchiba? Konkrétně máme ten komplet, co posílám na obrázku. Když jsem je viděla, byla jsem nadšená, ale hned jak jsem je chtěla navlíknout na holky, byl problém. Rukávy mi u rantlu přijdou celkem úzké, navíc je tam ten konec pogumovaný. Holky do bundy běžně nosí mikinu s dlouhým rukávem a vždycky když mají bundu z tohoto kompletu, tak si stěžují, že je to škrtí. Kupovala jsem je nošené a je to velikost 86-92. Chtěla jsem je koupit na příští zimu ve velikosti 98, ale jestli budou mít bundy stejně řešené rukávy, tak mi je holky nebudou chtít nosit a to už se mi moc nevyplatí je kupovat.

Máte s těmi rukávy taky takový problém??

Díky moc za odezvy!

Markéta

Tento komplet jsem měli před

Tento komplet jsem měli před 3 roky, neměli jsme s ním problém

Holky, děkuju za odezvu.

Obrázek uživatele marketad

Holky, děkuju za odezvu. Objednala jsem úplně nové soupravy z tchiba, tak jsem zvědavá, jak ty rukávy budou řešený.

Díky! M.

Já jsem to před časem řešila

Já jsem to před časem řešila u kombinéz pro kluky, stejný problém. Nechala jsem si to přešít. Vytáhnout tu gumu z rukávu a místo toho našít náplety, trošku to vykukuje z toho rukávu, ale jak je to částečně schované pod tím vnějším rukávem, tak to vypadá dobře a děti mají po problému :-)

tenhle komplet je podle mě

Obrázek uživatele KaterinaAd

tenhle komplet je podle mě starší kolekce, min. 2 roky, měla ho i Karolínka. Nevím, jak u zimních, ale u bund do deště předloni změnili zakončení rukávů, dřív byly do gumy, úzké, škrtily a teď je dělají také do gumy, ale volnější a přitáhnout jdou suchým zipem, takže mnohem lepší.