Skip to main content

pouzivate BB cream misto make upu ? jakou znacku ?

BB krém a 3D vláskování

Zdravím ženy, mám dotaz také na BB krém, ale jestli nejste byla některá na proceduře, kdy kosmetička aplikuje ten BB krém přímo do pokožky a zhruba o dobu jednoho roku si žena nemusí nanášet make-up a má pěkné sjednocenou barvu pleti? No a potom se chci optat ještě na obočí. Dělají to snad i v tom samém salonu, tady je technika toho 3D vláskování https://radchenko.cz/3d-vlaskovani-oboci-praha/ Máte zkušenosti i s tím? Přemýšlím, že bych si na obě metody zašla.

-

To nevadí, vždyť je tu stejně mrtvo :D a každý máme nové zkušenosti.
Já s Mary Kay, používám asi rok, mám už téměř vše, a jsem moc spokojená. Makeup pořád preferuju víc. BB nebo CC když není čas, nebo teď přes léto byl ideální.

diskuze je víc jak rok

Obrázek uživatele Vladkax

diskuze je víc jak rok stará.....

Já mám CC cream (obdobné jako

Obrázek uživatele katyvypl

Já mám CC cream (obdobné jako BB) od Bourjois a jsem moc spokojená.

Mě vyhovují spíše mastné.

Mě vyhovují spíše mastné.

Donedávna jsem používala taky

Donedávna jsem používala taky Garnier, ale jsou různé druhy, mě vyhovoval ten na akne pleť, ty ostatní byly na mě moc mastné. Ale k vánocům jsem dostala DD krém od MIXA a ten je tedy pro mě perfektní, přirozený ale trošku kryje.

BB cream od znacky Missha.

Obrázek uživatele Halinka

BB cream od znacky Missha. Nanasi se jako krem, sjednoti plet, kryje jako make-up. Jo a jeste jsem byla spokojena se znackou Skin79. Halka

BB cream

Mám vyzkoušený Garnier a Avon. Oba dobrý, ale radši mám ten od Avonu. Je to fajn na rychlé denní líčení, aby se mě na ulici nelekli, ale určitě nekryje tak, jako make-up. Do práce používám make-up a přes to pudr. Osvědčila se mi tvářenka. Člověk tak nějak prokoukne.

Pigmentové skvrny nejdřív skrýt korektorem (může být i hodně světlý), pak buď BB nebo make-up, to je fuk.

nemůžu ho najít... :-(

Obrázek uživatele Vladkax

nemůžu ho najít... :-(

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

používám, mam vyzkoušeno vícero značek, co se týče úrovně sjednocení pleti,je to u všech tak na stejno, spíš je rozdíl v roztíratelnosti, z tohoto hlediska největší spokojenost s Garnier, je fajn, že má i vícero odstínů.

Jen teda BB krém není moc krycí, spíš na sjednocení pleti, já ho používám jako podklad pod kompaktní make-up (make up a pudr v jednom). Když mám nějaké jo viditelné flíčky,pupínky, tak používám v prvním kroku ještě korektor, ten dávám jen na ty flíčky a ten je 100%

-

Taky mám Garnier. Předtím jsem měla už nevím, jakou značku - obdobu (z drogerie za cenu stejnou jako garnier) a rozdíl v nich nevidím. Někdy používám BB, někdy makeup (ten přece jen kryje lépe). Řídím se podle stavu pleti, pokud je zrovna sušší, dám BB. a pokud potřebuji "dokonalejší" nalíčení, pak makeup.

Jj garnier bb je dobrej

Jj garnier bb je dobrej

Mně se nejvíc

Obrázek uživatele LadaVac

osvědčil klasický krém,nechat tak 20 minut vsáknout,pak makeup,vhodný odstín,transparentní pudr / bílý/ a klasický pudr.Lesknu se a tohle mi vydrží pěknmé a matné celý den.

Používám, ale za mě: nejde

Používám, ale za mě: nejde ani tak o značku, spíš, abyste vybrala dobrý odstín.. navíc některé jsou přecejen více krycí než jiné (mě přijde), chce to zkoušet, koupit a vyzkoušet a člověk zjistí, co mu vyhovuje. já kupovala základě nějaké recenze na idnesu (asi) a skončila jsem stejně s jinou značkou, mám ted oblíbený Garnier. cenově kupuju tak do 300, vic ne..

Diky .... ja taky nejsem

Diky .... ja taky nejsem makeupovy tip ...ale mam uz sem tam vice viditelne pigmentove skvrny, tak premyslim, jak to nejjednoduseji zakryt :)

tak jeden super BB cream jsem

Obrázek uživatele Vladkax

tak jeden super BB cream jsem měla, na doporučení kámošky, kupovala jsem ho cca před rokem, možná dvěma, ten s tím obličejem dělal divy! pokusím se zjistit, co to bylo.... já ho na sebe patlala asi týden, nejsem zrovna makeupový typ, pak jsem ho komusi věnovala....