Skip to main content

divadlo nebo představení pro děti v Praze

ahoj všem,
chci se zeptat především Vás, co jste z Prahy či okolí. Nemáte tip na nějaké pěkné divadelní nebo jiné představení v Praze pro děti? Děti jsou v první třídě a chci něco na listopad/prosinec. Moc se nám v minulosti líbilo představení Včelích medvídků, máme taky doporučeného Kocourka Modroočko, byli jsme v divadle Spejbla a hurvínka, v cirkuse u Berousků.
Přemýšlím o nějaké lední revue, ale je to dost drahý, takže stojí to za to? A ocením tipy na to klasické divadlo, bez doporučení je to tak 50 na 50, jestli se na to bude dát koukat.
Předem díky, Tereza

Čestné vstupenky do Draku v HK

Obrázek uživatele Sabina

Když jsme u těch divadel, nechcete někdo čestné vstupenky (zdarma) do Draku v Hradci? Dostali jsme je na vítání občánků a nějak jsme nestihli využít. Jsou 2 a pro věk 3-6 let.
Pošlu je jen za poštovné.

Dotaz na Lucku - jatka

Obrázek uživatele Sabina

Ahoj Lucko, jak to prosím probíhá před usazováním na těch jatkach78? Chtěli bychom jít v sobotu a lístky jsou bez místa sezení a to moc nemám ráda. Lidi se často chovají jako zvířátka, aby urvali nejlepší místo a my se toho straníme, tak se stávalo, že jsme neseděli spolu, což bych nechtěla.
Na fotkách jsem nenašla žádné jeviště ani hlediště.
Děkuju...

Ahojky, chodíme do MInora,

Ahojky, chodíme do MInora, divadla na Zbraslavi, Švandovo tam hrají Buchty a loutky jsou top! pak občas něco hraje divadlo V Celetné a super je i divadlo Drak z Hradce občas hostují i v Praze. A taky některé hry v ND. Jo a byli jsme i v divadle Spejbl a Hurvajs...

Díky moc za tipy. Určitě

Díky moc za tipy. Určitě vyzkoušíme Minor a taky možná tu Mary Poppins.
Tereza

Do Gongu a do Horních

Obrázek uživatele Lucka V.

Do Gongu a do Horních Počernic chodí naše děti se školou a vždy si to chválí jak učitelky tak děti.

jestli máte čas 14.11. tak silně doporučuji Bajaju divadlo Víti Marčíka.
http://www.jatka78.cz/#program

bude hrát na jatkách 78. Viděla jsem to už dvakrát se staršími i mladšími dětmi a pokaždé mě to naprosto odbouralo. Je to něco neskutečného. Pro děti silný zážitek. Jako bonus tento den ještě následuje bubenická dílna.

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

Divadlo Minor, tam v podstatě nelze šlápnout vedle, akorát je třeba hlídat začátek předprodeji na další měsíc, bývá rychle vyprodáno.
Pěkná představení jsou taky v Divadle v Dlouhé, naše deti tam chodí často se školou a zatím nepřišli, ze by se jim něco nelíbilo. Tam ale taky rychle mizí lístky.

Já se chystám s dcerou do

Obrázek uživatele Radunka

Já se chystám s dcerou do Studia DVA na Děvčátko - H.Ch.Andersen, dostane lístky teď k 8. narozeninám, je to psané od 7 let, lehce asi do muzikálu, ale dětské motivy, koukni na netu.

Divadlo kalich -

Divadlo kalich - mauglí...osobně jsem neviděla, ale prý se líbilo.

ahoj,

Obrázek uživatele Iris05

my se chystáme na Mary Poppins, drahé je to jako prase, ale dostali jsme nějakou slevu a všichni, kdo to viděli říkali, že to za ty peníze stojí, tak jsem zvědavá. A jinak mám doporučeno divadlo gong, známé co tam chodí tak se zatím nikdy nezklamali, my tedy zatím nebyli, ale chystáme se :
http://www.divadlogong.cz/gong-detem/program

Divadlo Minor.

Divadlo Minor.