Skip to main content

A zase to čůrání

Všechny moc zdravím!
Minule jsem tu psala o čůrání venku. To se po napsání příspěvku upravilo rychle samo :-) Takže spokojenost doma, venku i u sousedů, oblečení zůstalo suché. Pak jsme jeli na dovolenou k jedné babičce, dařilo se i na výletech a v autě. Asi po týdnu začali nehody a pak jsme se přesunuli k druhé babičce a dcera, která byla předtím tak šikovná, na nočník prostě často jít nechtěla. Přičítala jsem to změně prostředí. Doma po návratu to nejdřív vypadalo dobře, ale teď si často doma na nočník nebo na dětské prkýnko na záchod prostě sednout odmítne a za pár minut už je vše v oblečení. Ještě před dovolenou si běhala krásně sama bez říkání, jen jsem slyšela, jak najednou hraje nočník.
Jsem z toho nešťastná a jenom doufám, že se to brzy spraví. Zatím se mi zdá, že se to spíš zhoršuje a to už jsme doma druhý týden :-( Nemáte nějakou radu?

My sme sa u jedneho z

My sme sa u jedneho z dvojciat zbavili nocnych plen az skoro v 4 letech. V 3 letech sme este mali pleny na poobednajsie spanie, v skolke nam samozrejme pleny neakceptovali, tak boli parkrat pocurani, doniesli sme max. nepremokave podlozky na matrace. Upravilo sa to po case.

Mohu se přidat se

Mohu se přidat se zoufalstvím. Od 24m je bez plen i když stále s nehodama. Nyní 28m: přes ty vedra si krásně chodila sama i na bobek,v noci suchá plena, ale jak jsme dali kalhoty, tak je to děsný. Má jít do školky od září, ale to asi nepůjde. Taktéž nevím co s ní... Rada =čas, je asi opravdu to jediné. Nervy už neřeším.. Jen to okolí..

A pevné nervy..., u nás se to

A pevné nervy..., u nás se to střídá už hodně dlouho... Od 18m je holčička bez plín, teď má 3 roky a včera asi 5x trošku počurané kalhotky... Nic nepomáhá, pozitivní motivace, negativní motivace, ignorace, prostě je to vše jen v její hlavě a když nechce (nebo nemá čas, protože je zabraná ve hře s ostatními), tak je jí to úplně jedno. Ale to asi není standardní případ :-)

Cas

Spravi se to.