Skip to main content

Kam na operaci kolene?

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat zda máte někdo DOBROU zkušenost s operací kolene. Mamka má již dlouholetý problém a stále oddaluje operaci, neboť od kamarádů, kteří na tom byli slyšela jen špatné výsledky. V současné době má již tak velké problémy, že se pro operaci rozhodla, tudíž teď hledáme vhodnou nemocnici. Pokud máte někdo dobré zkušenosti s tímto výkonem, budu vám moc vděčná!

Děkuji,

Michala

no právě, nejdůležitější je

no právě, nejdůležitější je komu se svěříme do rukou:-))
ale v Benešově by měli mít snad hodně kvalitní a moderní přístroje, optiky atd..
personál i rehabilitace byli také fajn, a jestli jsem dobře pochopila tak tam prováději tzv. čisté operace , žádné záněty atd....

Benešov

Mamka byla v Benešově na TEP kyčle a bohužel s komplikacemi. Při operaci jí porušili nerv, který ovládá koleno, takže kromě kyčle jí nefungovalo koleno. Je to pět let a druhou nohu odkládá, protože koleno pořád nefunguje správně. Záleží hodně na lékaři. U Čechala nebyla. Byl to někdo jiný.
Jinak Benšovská nemocnice supr obecně.

Děkuji!

Děkuji za zaslání vašich zkušeností, Benešov se nám zamlouvá již delší dobu!:)

ahoj, během prvního roku

ahoj,
během prvního roku dvojčat, jsem absolovovala dvě plastiky křížového vazu a odebrání třičtvrtě meniskusu a za mě rozhodně doporučuji Benešov:-)) záleží i na
tom jak máš šikovného lekaře, ale já jsem tomu mému vděčná za návrat do normálního žití :-))D.

Ahoj,

byla jsem v CLPA v Praze a veliká spokojenost. Přístup měli k pacientům skvělý a myslím, že jsou tam i docela odborníci. Dělali mi plastiku vazu. Mají také skvělé rehabilitace. Dojížděla jsem tam na ně ještě nějakou dobu z Plzně a vyplatilo se.
Dobře vyberte.
Jana

jaký zákrok přesně bude mít?

jaký zákrok přesně bude mít? Náhradu kolenního kloubu? DOporučuji nemocnici v Benšeově Dr. Čechal. Moje babička u něj krátce po operaci a zatím se cítí dobře.