Skip to main content

Aqualand Moravia v Pasohlávkách

Posted in

Ahoj holky a Tome,
byl jste někdo v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách? Můžete doporučit? Četla jsem na ně dost negativních hodnocení, tak se rozhodujeme, zda má cenu tam vůbec vyrazit.
A je něco poblíž pro děti? Známe okolí docela dost - Mikulov, Valtice, Lednice, ale to máme "oblítané" ještě bez dětí.
Díky za tipy. Š.

-

Ahoj holky,
moc díky za tipy. Jenže my nakonec místo objíždění pamětihodností, bazénů a hlavně sklípků, sedíme doma, protože jeden kluk má spálovou angínu. A já se tak těšila. Ach jo. Pa. Š.

Tak my bychom do aqualandu už

Tak my bychom do aqualandu už podruhé nešli...je pravda, že jsme nebyli venku, protože ten den pršelo, ale vevnitř teda nic moc. Vstup viz níže ale neplatí pro welness sauny atd. Uvnitř spousta lidí a navíc se mi voda i vzduch zdál dost studený, jsme tam chodili a drkotaly zuby:-( Jinak Lednice krásná - park, lodičky, jízda v kočáře, Minaret, Januv hrad. Mikulov tam je dětský koutek, noční prohlídka hradu, Sv. kopeček, v Březí hezké venkovní koupaliště, minigolf v Novém Přerově, zmiňovaný Janův dvůr dost zklamal. Pak super Pavlov a dobrý tip na ten hotel Pavlov dobře tam vaří. Hezké jsou i Valtice, bylinková zahrádka, sklepy pod zámkem. A nej bylo vinařství Mikrosvin mikulov v Dolních Dunajovicích mají tam menší zahrádku, kde se dá sedět popíjet víno koukat na vinohrady a Pálavu nádhera! Jinak jižní morava je moc krásná, byli jsme překvapeni, jak nádherný kout v ČR máme. Určitě jsme tam nebyli naposledy.

slevomat

Zkušenost nemám, ale dnes je na Slevomatu akce
https://www.slevomat.cz/sleva/936393-celodenni-vstup-do-aqualandu-moravi...

My tam byli teď o víkendu!

My tam byli teď o víkendu! Skeptická jsem byla taky, po těch všech recenzích jsem dlouho odolávala tam vyrazit, jezdíme raději do Laa, to jsou rakouské termály hned za hranicemi, a tam je to vždy záruka kvality a čistoty. Ale Aqualand příjemně překvapil a určitě tam zajedeme rádi znova, asi už se poučili z chyb, nebo nevím, ale nepřišla jsem na nic, co by mi nějak vadilo, i čisto tam bylo, mraky lehátek vevnitř i venku, areál je to opravdu rozlehlý, takže každý si tam najde svoje místo. Pro děti i různé animační programy, pořád tam bylo co dělat, ani na atrakce nebyly nijak obr fronty, i když my byli jen na velkých skluzavkách, na tobogány ještě děti nesmí a mě nelákají. Celodenní vstupné je 1290,-Kč za 2+2, doporučuji si vzít s sebou nějakou sváču, je to tam jinak docela drahé.
Lednice je s dětma taky na celý den, tam se dá jít hezká procházka parkem k Minaretu a zpátky třeba loďkou, myslím že o víkendech tam bývá několikrát denně program s dravci, to je moc hezké.
Jinak nejlepší je vzít tam kola, sem tam se zastavit v nějakém sklípku, určitě to bude pohodová dovolená:-) Hezká pěší procházka je i na Pálavě, pro zastávku doporučuji třeba v Pavlově Hotel Pavlov (dobrá kuchyně, příjemná terasa), to stejné i Cafe Fara v Klentnici, ale tam se člověk musí připravit na frontu na vstup.
Z Mikulova je rovinatá cyklostezky i na brusle směrem na Březí, dá se přejet i do Rakouska, vedle Březí je hraniční přechod Nový Přerov, kde je statek Jáňův dvůr, tam to mají děti moc rády, je tam příjemné posezení na dvoře, dobrá kuchyně, kozy s ovečkama, dá se tam i kempovat na zahradě a jde u nich domluvit svezení na koních...jak pro děti, tak dospělé, to doporučuji.

TAky budeme teď týden v okolí

TAky budeme teď týden v okolí Mikulova, tak budu vděčná za tipy, kam s dětmi. O aqualandu taky uvažujeme...