Skip to main content

holky neporadite tu gyne na praze vychod ??

Posted in

Prosim holky opravdu nemate nekoho dobreho na praze vychod, ricany, mnichovice, uhrineves.....vkladam sem znovu, nevim, kam se vrtnout :) dekuju kdyby se precejen nekdo nasel ...Iveta

Ahoj, omlouvám se, že píšu až

Ahoj, omlouvám se, že píšu až teď, ale nestíhám :)

Jak jsem psala, zatím mi vyhovuje, protože jsem zatím neměla žádné vážnější problémy (kromě mykózy, ale to se mi vleče už spoustu let. Na to mi předepsal mastičky a nabídl nějaké přírodní tablety - vyšetření bylo vždy ok). Našla jsem si ho až po porodu, takže ani nevím jak u něho probíhá těhotenství. Všimla jsem si, že tam má ultrazvuk s malou obrazovkou, nemocniční lůžko a kozu :) žádné extra vybavení tam nemá.

Žádný poplatek se u něho neplatí, platí se jen za jednorázová zrcadla 50 Kč.

Doktor mi přijde v pohodě, ale spíš se musíš ptát a je pravda, že sestřička je dost rázná a na otázky odpovídá spíš ona :)

Ale můžeš to zkusit, mám dojem, že doktora můžeš měnit jednou za 3 měsíce, takže když ti nebude vyhovovat, můžeš hledat dál.

Měj se
S.

Pro sofa: nad tim jsem

Pro sofa: nad tim jsem premyslela, jsou na nej ale rozporuplne diskuse .....chtela bych vedet, zda ma nejake moderni vybaveni ??a bavi se taky vic s pacientkou nebo je to takovy ten doktor co se clovek nezepta, to nevi :)) dekuju !

Ahoj, já jezdím do Říčan -

Ahoj, já jezdím do Říčan - Jaroslav Sokol, zatím mi vyhovuje http://mudr.jaroslav.sokol.sweb.cz/

Saša

Jezdím z P-V do Bohnic

Obrázek uživatele Vladkax

Jezdím z P-V do Bohnic :-)
Kontak můžu dát, nevím ale, jestli ještě nové pacientky bere

Je mi lito,neporadim,jsem z

Je mi lito,neporadim,jsem z P-V a jezdim na Florenc:-) Za dobry tip bych taky byla rada. Treba se
jeste nekdo ozve.