Skip to main content

Opět pokojíček - poschoďové postele pro a proti

Ahoj všichni, otevírám toto téma a prosím o zkušenosti a názory. Holkám bude 7, budeme kupovat nové už velké postele (zatím mají 160 z IKEA). Holky jsou na sebe hodně fixované, takže zatím i když mají tu možnost nechcou každá svůj pokojík.
Jde mi o to, že večer před spaním si povídají a i ty dvě postele co mají chtějí mít sražené u sebe. Ale samozřejmě časem třeba budou chtít mít soukromí atd. Prosím o zkušenosti, jak to bylo u vás, jestli doporučujete poschoďovky nebo raději dvě nízké postele, případně v kolika letech se třeba děti chtěli rozdělit do svých pokojů atd... Díky a hezký slunečný den - konečně!!!! Lenka

Starším dvojčatům bude taky

Obrázek uživatele Nika1

Starším dvojčatům bude taky 7let. Když jsem čekala malá dvojčata tak jsme koupili pro starší velké postele. Je to rozložitelná palanda. Nechtějí postele nad sebou. Chtějí je mít u sebe. Večer si taky povídají a často když usínají, tak se drží za ruce.
To záleží na holkách. Třeba se budou chtít rozdělit za rok, dva a třeba jim to, že jsou spolu bude vyhovovat než přijdou kluci :)

Co postele domestav domino.

Obrázek uživatele KaterinaAd

Co postele domestav domino. Dvě samostatné a stačí spojovací prvky a uděláš z nich patrovou, zvýšenou, patrovou do elka...