Skip to main content

Tekutý písek – máte někdo?

Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo doma tekutý písek a jaké to je. Je to prý hit letošních Vánoc, tak jsem o tom přemýšlela pro kluky, 3 roky. Ale trochu se bojím, aby to doma nedělalo bordel, i když tedy na internetu se tváří, že to vůbec nešpiní. Ale jestli se tomu dá věřit. :-) Díky, Renata.

Diky za nazory a zkusenosti.

Diky za nazory a zkusenosti. To jsem potrebovala vedet. Takze domu nikdy :-)

Ahoj,

máme ve školce, nepořádek, písek je všude. Domů ani náhodou.:-)

Viděla jsem u švagrové a byl

Viděla jsem u švagrové a byl z toho docela binec, takže k nám domů bych nepořizovala :-)

Kluci mají písek ve školce v

Obrázek uživatele Sabina

Kluci mají písek ve školce v takové velké plastové nádobě a děti si s ním běžně hrají a nepořádek jsem z toho nikdy neviděla. Jsou naučené, že písek zůstává jen v nádobě, ale je fakt, že ve školce se chovají více ukázněně :-).

Já kupovala předloni písek

Já kupovala předloni písek moon sand http://modelovaci-hmoty.heureka.cz/moon-sand-cukrarnicka-stavba-vila-sta... a nedoporučuji. Holky už jsou dost velké, ale písek jim padá všude kolem.

Na tvarování je to super. Opravdu to s ním jde krásně, ale je z toho bordel.:-(

Nevím jaká je od nic modelína, protože používáme Play doh. Kupovala jsem před 5 lety (super sadu) a pořád máme tu samou modelínu (když začíná tuhnout přileji trochu vody,, prohnětu a zase je krásně měkká). Mrzí mě, že už takovou sadu nedělají. Naposledy (cca 2 měsíce) jsem kupovala sadu rainbown a už ani tu nikde nemají. Nechtěla jsem nic tématického (kadeřník, cukrárna apod.) jen modelínu a formičky.

Myslím, že modelína od moon dough bude taky tak dobrá.

Renčo, taky jsem o tom

Obrázek uživatele jarnem

Renčo, taky jsem o tom uvažovala, dokonce jsem se tady ptala, nikdo ale nic nenapsal. Nakonec jsem nekoupila. Koupila jsem plastelínu Play doh (byla tehdy v hodně dobré akci velká sada), tu máme osvědčenou. Bordel to dělá, ale pak jak to uschne vysaju. Myslím, že to bude s pískem podobné.
Je to prý hit, takže to všichni kupují, ale asi to vyzkoušené není, když je to pod stromeček :-)