Skip to main content

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, do kdy vám děti spaly ve spacím pytli? Dělají se i pro větší děti? Kde jste případně kupovali? Jsem ráda, že spinkají celou noc v teple a nemusím se bát, že se odkopou. Ráno už si je tedy umí rozepnout samy.

-

Náš kluk se v pytly ( po posteli ) tak motal, že se pak kvůli překroucení pytle i budil, nevím jestli to bylo tím, že byly dost široké, nebo že měl potřebu většího pohybu, já bych do nich už být vámi nešla ( ale můžeš si nechat v případě zájmu ušít, my je měli takto objednané tuším z mimibazaru .o), dávám po zkušenosti dětem od té doby peřiny na šířku a kluk se odkope jen občas, děti mají postele vedle sebe.

U nás...

Naši spaly v pytlích do doby než jsem jim přestala dávat na spaní plínku. Tím se to změnilo. Neuměla jsem si představit, že se budou v noci z pytlů soukat a chodit na nočník, který měly poblíž. Bylo mi to líto, pytle milovaly a já byla nadšená, ale nedalo se nic dělat... ;-)

Tchibo, kupovala jsem

Tchibo, kupovala jsem pouzite, vydrzely a pak jsem je zase prodala....jestli maji byt na zimu, tak ty prosivane mohu opravdu doporucit ! Iveta

re

Nasi tiez do troch, a vystacili im tie 110 cm. Ahoj, Martina

Ahoj, u nás spali tuším do 3,

Ahoj, u nás spali tuším do 3, respektive 3,5 let, pak už jsme je po zimě odložili. Ty největší jsme měli second hand od kamarádky, ovšem původně kupované v Tchibu. Klasicky dle mého bývají jednou nebo dvakrát ročně...

Holky v nich spaly, než šly

Holky v nich spaly, než šly do velkých postelí, takže cca do 2,5 roku. Kupovala jsem je v Kiku, myslím, že dělají největší 110 nebo 120cm. Krásně jim vystačili a holky je milovali.
Michala