Skip to main content

Angličtina pro prvňáky wattsenglish

Obrázek uživatele veruna

Ahoj, dostali jsme letáky k tomuto kurzu ve škole, bylo by to v rámci družiny, kurz stojí 3850Kč na jednu na celý rok, jsou tam započítané i učebnice a ostatní materiály. Peněz nemáme nazbyt a byla by to docela darda pro náš rozpočet, ale pokud by někdo z vás měl dobré zkušenosti, tak bysme do toho šli. Nechce se mi jen tak vyhazovat peníze. Co myslíte? Máte dobré zkušenosti nebo někdo v okolí?

Asi uz je to starsi

Asi uz je to starsi prispevek, ale napisu nasi zkusenost. Kluci meli Wattsenglish uz ve skolce a uz po prvnich hodinach byli pro AJ nadseni, nase domaci snazeni do te doby bylo temer k nicemu, meli spoustu druhu AJ, ale tato je super, budou v ni pokracovat i na ZS. Za me to vyhozene penie nejsou, na youtube je spousta videi z metody i ukazkove hodiny, i na jejich webu.

.. no právě je tam psáno, že

Obrázek uživatele veruna

.. no právě je tam psáno, že od 3. do 5. třídy lektor následuje školní výuku a rozšiřuje ji. Což by se mi líbilo, proto jsem dotaz psala, jestli do toho jít už v 1. třídě nebo raději počkat do té 3. třídy. Asi počkám...

A je tam pak nějaká návaznost

A je tam pak nějaká návaznost v dalších letech, tj. budete takový kurz platit dalších x let? Nebo je to tak, že po roce či dvou budou mít děti povinnou angličtinu ve škole a začnou úplně od začátku, čímž dojde k tomu, že většinu toho,co se do té doby naučily, zapomenou?
Jakou metodou se to učí a kolikrát týdně? Zjistila bych si podrobnější informace.

Ahoj, zkušenosti nemám, ale

Ahoj, zkušenosti nemám, ale osobně u těchto tipů kurzů bych moc nechtěla investovat do ničeho, co bych neviděla...

Mám reference od známých. Prý

Mám reference od známých. Prý jsou moc spokojeni a řekla bych, že jsou nároční.