Skip to main content

kde nakoupit pomůcky do školy

Obrázek uživatele veruna

Ahoj, nemáte nějaký tip, kde nakoupit výhodně pomůcky do školy jako např. pera, tužky, vodovky, tempery atd. (Batohy a penály už máme.) Nebo kupujete v kamenných prodejnách? Přeci jen, když vše kupujeme 2x, bych chtěla nějakou tu korunku ušetřit. Věra

Globus leták

My je na tento školní rok kupovali taky v Globusu, měli tam totiž fakt velké akce. Určitě se vyplatí sledovat nabídku, např. tady. Kolikrát tam dětem nakoupím i oblečení nebo boty a všechno zatím vždycky vydrželo. :)

Globus

Posledně jsem věci děckám do školy kupovala v Globusu (zde), měli tam plné regály, takže se dalo vybrat i z dosti motivů na sešity (což není všude pravidlem). Hlavně jsme nakoupili vše na jednom místě a nemuseli jezdit po městě.

Dotaz

Obrázek uživatele PetraN

už je rok starý..akorát ho někdo vytáhl, aby sem vložil reklamu na konkrétní e-shop...

Nakupuji na

Nakupuji na http://activacek.cz/, Globus, http://www.papirnictvikbely.cz/ a Tesco.

Dostáváme seznamy věcí už v červnu tak mám čas to do září pohledat kde co objednat.

Seznam věcí v 1. třídě jsme dostali v září tak bylo nejednodušší zaběhnout do Globu, ale by to masakr. Druhá třídu jseem objednávala přes activáčka a něco Globus a Tesco. Třetí to samé. Do čtvrté třídy pak activáček a papírnictví Kbely.

globus, tesco, první týden v

Obrázek uživatele Vladkax

globus, tesco, první týden v září už měli slevy. teda v tescu....

eshop

My jsme letos nakoupili přes net obou klukům fotbalistům aktovky tady http://www.stil.cz/Produkty/Skolni-batohy-aktovky/Skolni-batohy-pro-1-st... k tomu i boxy na sešity když už jsme byli u toho objednávání, takže máme klid :)

Školní potřeby

Ahoj, mrkni se tady http://www.sevt.cz/obchod/skolni-potreby/, určitě ušetříš :)

-

Ahojky,
tak já nakupovala zde: http://www.e-prvnacek.cz/
a zde: http://www.prvnacek-shop.cz/.
U toho druhého jsem nakoupila v podstatě vše, takže jsem pak měla poštovné zdarma a u toho druhého zbytek a to jsem si vyzvedla. Pa. Š.

Stejně jako ostatní,

Obrázek uživatele LadaVac

nakupuji v papírnictví u nás co nejlevnější.Děti toho naštěsdtí stále hodně dostávají ve škole,takže zatím toho nedokupujeme tolik.Děti jsou do třetí třídy.

Taky kupuju vše co

Obrázek uživatele anibeni

Taky kupuju vše co nejlevnější, protože to stejně všechno zničí a nebo se to opotřebuje... letos jsem třeba koupila za super cenu kufříky na výtvarku + desky na sešity v Penny, do Tesca jsem zas jela pro Piloty.. Obaly na knížky a sešity kupuju ale zas raději kvalitní a pevný, protože to aspoň vydrží.. Boxy na svačinu a flašky na pití máme taky skoro nejlevnější... Děti jdou do čtvrté třídy..

Taky

Obrázek uživatele Lucka V.

nakupujeme v Globusu nebo Tescu. Nebo na internetu. Obyč levné, stejně vše dolámou a poztrácí. U starších dětí jsem začala více vybírat až tak ve třetí třídě. Začalo to kružítkem, které už musí být kvalitní.

Kupujeme v obchoďácích, v

Obrázek uživatele dadap

Kupujeme v obchoďácích, v kamenných prodejnách jsou školní potřeby předražené. V obchoďáku koupíte levné nekvalitní, ale i levné kvalitní, my už víme co, takže kupujeme jen osvědčené. V rámci běžných nákupů nakupujeme do školy v Kauflandu, Hypernově a Tescu, podle akcí od půlky srpna do září jsou akce všude.