Skip to main content

Kam na tábor

Posted in

Ahoj všem, nějak jsem zaspala a rádi bychom holky (8let) letos poprvé poslali na tábor. Můžete poradit nějaký dobrý za odpovídající cenu. Počítám min. týden max. 14 dní.
Díky všem za tipy.
Jsme z Prahy tak v nějakém rozumném dojezdu v případě odvozu. Příměstský určitě nechceme.

Lucko, jasně, přijeďte se na

Obrázek uživatele janishe

Lucko, jasně, přijeďte se na nás podívat :) Tmavá záměrně - nebude na ní tolik vidět bahno ;)

Jano

Obrázek uživatele Lucka V.

prohlídla jsem si fotky z malování. Díky za inspiraci, chtěla bych po sezoně týpko také namalovat. Překvapilo mě, jak volíte na hodně tmavou barvu, ale jestli ho máte na sněmy tak asi nevadí že je v něm tma :) Můžou k vám na tábor návštěvy? Vážně mě ten tábor hodně oslovil :)

Indiáni

Obrázek uživatele janishe

Jé, to jsem ráda, že se vám líbíme :) Tábor je vhodný pro děti po první třídě až do 15 let. Oddíly máme věkově namíchané. Je to bezva, protože všichni jako tým táhnou za jeden provaz a starší mladším pomáhají.
Máme jedno velké týpko na každovečerní sněmy-tam se vejdou všechny děti - a pak má ještě každý oddíl svoje malé, rodové tee-pee :) Takže jich máme víc ;)
Týpka jsou naše. Šili a malovali jsme je sami. Teda než nám to velké loni při bouřce roztrhal vítr. Letos bude nové, velké tee-pee, které jsme teda už koupili hotové, ale malovali zase sami ;)

Paní Jano, tábor vypadá

Paní Jano, tábor vypadá skvěle, nikde jsem ale nenašla, od kolika let je vhodný.. Můžete napsat? Děkuji za informaci, M

Jani,

Obrázek uživatele LadaVac

to vypadá skvěle,hned bych jela.

Indiánský

Obrázek uživatele Lucka V.

to mě zaujalo :) Tak jsem koukla na stránky. Je to pěkné tábořiště. Týpko sice jen jedno, zato ho máte ale hezky malované. Mám pocit, že jsem ho už někde viděla. Je vaše, nebo ho máte půjčené ?

K nám :)

Obrázek uživatele janishe

Ahoj. Jezdíme odjakživa na náš jablonecký, indiánský tábor. Je u Českého Šternberka- takže pro vás za humny :) Koukněte na webovky www.zapomenuteudoli.cz. My z Jablonce vypravujeme autobus, vy byste si holky určitě mohli dovézt a odvézt sami.
Tábor je to klasický, přírodní, takový, jaký býval dřív. Stany s podsadou, latríny, žádná elektřina. večer ohýnek, kytara. Přes den bezva program (jak by taky ne! Děti se fakt nenudí ;)) Manžel tam jezdil jako dítě, pak mě tam dotáhl, léta jsme byli vedoucí a teď už několikátý rok děláme programové vedoucí. Milujeme to tam. Je to naše srdeční záležitost. Personál stálý, všichni se známe a jsme kamarádi. jinak letos potřetí jedeme s našima holkama (3,5 roku). Už se všichni moc těšíme a přípravy jsou v plném proudu. Tak mrkněte, třeba vás to osloví.... Jana Hill.

Hobit

Ahoj, já mohu jen doporučit agenturu Hobit - www.agenturahobit.cz Sama jsem zde více než 10 let dělala instruktorku, než jsem otěhotněla. Tábory jsou precizně připravované, celodenní program s příběhem a originálními hrami, tábor je komorní, vždy skupina dětí do 30 s cca 6 instruktory (takže opravdu lze děti sledovat - individuální přístup), vždy pro danou věkovou skupinu, většinou za sezónu 4 tábory, každý pro jinou věkovou skupinu. V případě dotazů mi klidně napište na haanah@seznam.cz

Žlutý květ

Máme moc dobrou zkušenost - http://www.zlutykvet.cz/tabory.html

Hanousek

doporučuji www.hanousek.com dříve jsem tam dělala zdravotníka. Děti se naučí klasické táborové věci- uzlování, znalosti o přírodě, táborák, střelba z luku, písničky, hry v přírodě )bunkr apod), celotáborová hra, bobříci. až moje holky vyrostou taky tam pojedou...