Skip to main content
Obrázek uživatele LadaVac

Ahoj,
budeme potřebovat výměnu naší manželské postele.Chtěla bych úplně jednoduchou,něco jako tohle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=68985638&tab=1
Ale nevím,aby to nebyla úplná hrachovina.Poradíte?Díky.

Malm máme taky :-) a taky se

Obrázek uživatele Vladkax

Malm máme taky :-) a taky se stěhovala :-)

Taky nemůžu na postele z Ikey

Obrázek uživatele KaterinaAd

Taky nemůžu na postele z Ikey říct půl slova..koupili jsme si do svého druhého bytu, od té doby se s námi 3x stěhovala, takže 3x rozložená, 4x složená a drží naprosto bez problémů, máme ji teď v pokoji pro hosty.
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S29874770/
V prvním bytě jsme měli taky z Ikey, ale pak už nám nevyhovovala rozměry, máme ji v pokoji u tchýně - celkem už slouží 10 let.

Holky,

Obrázek uživatele LadaVac

moc vám děkuji,tak to mám radost,postel se mi totiž líbí,jsem na jednoduché věci,žádné kudrdlinky.

Neboj se:-)

Obrázek uživatele PetraN

Měli jsme podobnou z Ikea (možná ta samá co měla Lucka), kupovali jsem ji asi před 15ti lety, byl to jeden z nejlevnějších modelů, mám sloužila v pohodě 11 let, ted je u tchýně na chalupě. Třikrát jsme ji stěhovali, bez problémů, držela, nevrzala, nic

Máme podobnou z Ikey asi za

Obrázek uživatele Lucka V.

Máme podobnou z Ikey asi za 1800 kč přes deset let. Jen jednou za čas dotahujeme šrouby a měnili jsme nedávno matraci. Nebála bych se toho

Díky,

Obrázek uživatele LadaVac

Jiři,myslela jsi jako tu z mého odkazu?Tak to ráda slyším.

My máme podobnou manželskou

My máme podobnou manželskou postel ze smr.dřeva.Jen čela jsou do oblouku.Slouží nám už skoro 10let a stále je v pohodě.

Dobrý den, máme tuto

Dobrý den,
máme tuto manželskou postel (200 x 180) již 7 let a velká spokojenost. Jen barva na fotce neodpovídá - postel je víc "strakatá" a tmavší. S panem majitelem též příjemná komunikace. http://masiv.webnode.cz/products/m-a-r-e-k-/ Hanka

Ahoj,

Obrázek uživatele paty

přímo manželskou postel neporadím, tu máme starou čalouněnou (spíše 2 válendy s úložným prostorem), ale teď nedávno jsme vybírali postele pro děti.
Objížděli jsme všechny možné prodejny s nábytkem a došli k názoru, že co je ze smrku nebo borovice, je většinou dost vachrlaté. Aby to bylo pevnější, musí být z dost tlustého materiálu.
Pak jsme v Orfě narazili na bukové postele za dobrou cenu (jednolůžka i manželské) a byla to láska na první pohled. Pevné, z tvrdého dřeva. Kupovali jsme přímo od výrobce (podstatně levnější než v obchodě) a protože jsme si pro ně zajeli osobně (nebydlíme nejdál a spojili jsme to s dalším vyřizováním), dostali jsme slevu 10%, což se nám vyplatilo. A koupili jsme zvýšené, dětem se pod ně vlezou bedny s hračkami.
http://www.nabyteknisohulin.cz/produkty/postele/postele-z-masivu/
Pavla