Skip to main content

Kolo Leader fox 16 ponny, máte někdo?

Obrázek uživatele jarnem
Posted in

Máte někdo? Doporučíte? Mám možnost koupit pro holky (5let, 19kg) ale váhám s váhou kola.
Holky doposud jezdily jen na odrážedlech. Neplánujeme žádné výlety, jen ježdění po cestě před domem (na silnici bych si s něma ještě netroufla).
Díky. Jarka

Máme a jsme spokojení, děti

Máme a jsme spokojení, děti dostaly k 4. narozeninám. Velikost 16. DO té doby jezdily jen na odrážedlech. 3x jely s bočníma kolečkama a napočtvrté už se rozjely bez nich a ujedou docela dlouhou trasu.
V porovnání s odrážedlama jsou kola těžké, ale ničemu to nevadí.
Vybírala jsem na heuréce a jeli jsme i vyzkoušet.
Pro holčičku mám bíločervené a pro kluka modrozelené.

-

Já jsem o nich nejdřív uvažovala, ale nakonec se rozhodla pro Author Stylo. Porovnávali jsme je v obchodě s prodavačkou. Mají rám trochu výš, takže dítě sedí výš, navíc je kolo těžší. Jestli máš holky větší a těžší, tak to asi nebude vadit. My je kupovali ve 4 letech, děti měřily 104 cm.

Taky máme

Paní Jarko, my je taky máme, naše děti jsou čtyřleté, mají 15kg. Kola jsou sice váhově malinko těžší, ale myslím, že to není vůbec na závadu. Navíc Vaše holky už mají 19kg, to pro ně nebude problém už žádný. Já osobně bych do nich šla zase. Hanka

My taky máme, manželovi to

My taky máme, manželovi to loni vyjelo jako vítěz D-testu. Nejsem schopna to s ničím porovnat, ale asi dobré, děti jezdí jak mají:-)

ahoj,my máme ,,16,, kolo

ahoj,
my máme ,,16,, kolo této značky pro čtyřleté kluky a spokojenost...kola přesto patří mezi jedni z těch lehčích ve své kategorii , pokud nechceš pořizovat odlehčené za 5 tisíc. denisa