Skip to main content

autosedačka Maxi-cosi air protect vs Romer kidfix

Posted in

ahoj, potřebujeme pořídit nové autosedačky 15-36kg, byla jsem rozhodlá pro Maxi-cosi air protect, ale po objednávce zvrklala, že je lepší Romer kidfix,že má lepší větší bočníopěrky, lepší opěrka hlavy. Zkoušeli jste tyto dvě autosedačky, která je lepší,prostornější,bezpečnější? Vím, že se mají zkoušet, ale nějak se nikam nedostaneme.

Ještě dotaz dá se sedačka s isofixem, dát do auta bez isofixu,prostě jestli můžu sedačku s isofixem můžu používat v autě bez isofixu(děda s babičkou nemají isofix, zda budou moci dát tuto autosedačku do auta bez upevnění isofixu)

Díky Hanka

Díky moc!!! :)

Obrázek uživatele fretuska

Díky moc!!! :)

Spider, snazim se dohledat ty

Obrázek uživatele fretuska

Spider, snazim se dohledat ty ADAC testy pro letosni rok, v te kategorii od 15 kg jsou tam testovane jen 2 sedacky nebo spatne koukam? My resime aktualne to same, ve vyberu mame jeste Cybexku...

Řešila jsem před pár dny...

Obrázek uživatele Spider17

Vybírala jsem mezi Chicco Oasys 2-3 FixPlus a Römer KIDFIX SICT. Po porovnání v obchodě jsme vzali Chicco, protože jezdíme s dětmi na několikahodinové trasy a pro tyhle případy byla sedačka měkčí a pohodlnější, než Römerka. Co do bezpečnosti dětí jsou na tom obě stejně. Chicco vyhrála letošní testy ADAC, Römer letos netestoval, ale myslím, že s ní vyhrál minulý rok (nepamatuji si přesně).