Skip to main content

Inspirace na pokojíček :)

Obrázek uživatele Hapta

Ahojda, tak jsme také konečně dodělali holkám pokojík - vyvýšené postele. Tak jsem se chtěla asi trošku pochlubit :) a dodat inspiraci :) Jelikož mě osobně spoustu tipů tady na dvojčatech ovlivnilo a pomohlo nám při realizaci pokojíku :)

Super!!! Už jsem tohle řešení

Super!!! Už jsem tohle řešení někde viděla a přesně je u nás v plánu tak za dva roky. Jen jinak barevně nakombinované. Máme ještě užší nudli než vy :-)

Jeee

Jsem nadsena z vasi postele - kolik vas prosim vysla?

Holkám je 3,5 roku. Ale jsou

Obrázek uživatele Hapta

Holkám je 3,5 roku. Ale jsou pěkné čahounky, tak jsem museli koupit velké postele. A popravdě se nám nechtělo do toho pokojíčku investovat nadvakrát - volit přechodovou variantu. Proto jsme raději zainvestovali do tohoto.. Materiál jsme volily kvalitní lamino v kombinaci s masivem , takže doufáme, že to něco vydrží :) . Okno je vlevo na fotce v čele místnosti - osvětlení u stolu budeme ještě dodělávat (tak jako dalších spoustu drobností) a budeme dávat pod polici řadu bodovek... Nápad byl náš, ale kvůli praktičnosti jsme konzultovali s truhlářem..
a pokojík má asi 4,30*2,5m - taková nudle.. naproti postelím byla velká nika, tak jsme do ní ještě nechali udělat velkou vestavěnou skříň. A tak je pokojík co se nábytku týče - komplet :)

Deniso,

ono dost záleží z jakého materiálu si pokojíček necháte udělat. Pokud se použije kvalitní lamino a ABS hrany, tak si myslím, že je pokojíček relativně nezničitelnej. Já ze začátku koketovala s masivem, ale od toho jsme právě kvůli jeho náchylnosti a taky ceně ustoupili....holky mají pokojíček od roku a prozatím k žádnému zničení nedošlo, teď mají něco málo přes 4 roky. Takže bych se toho po této stránce až tak nebála:-) Zuzka

Hezký:-)

taky by mě zajímalo ostatní uspořádání pokoje a velikost, teda spíš jen ze zajímavosti, my už máme pokojíček pro holky hotový, ale navrhování interiérů a zvlášť dětských pokojů je můj koníček...:-) a doma už není co...no jedině, že bysme dali druhý kolo, ale to by asi neprošlo:-) tak aspoň koukám po okolí Z.

Pokojíček je moc hezký :)

Obrázek uživatele Nika1

Pokojíček je moc hezký :)

Moc hezke :-) Tak za dva roky

Moc hezke :-) Tak za dva roky chystame prestavbu pokojicku... a tak schranuji ruzne inspirace.. Chci se zeptat, jak velky je ten vas detsky pokoj? A navrhli jste si to sami nebo truhlar nebo architekt? A jeste, kde mate okna? Jak je to s osvetlenim stolu? Diky. Marketa

ahojky, pokojík je moc

ahojky,
pokojík je moc pěkný... měla jsem za to, že máte něco okolo 4 let... to u nás by byl do nástupu do školy poničenej, toho bych se bála, my budem rekonstruovat pokojík těsně až před nástupem do školy :-))

Nebylo to tak hrozný..Chtěli

Obrázek uživatele Hapta

Nebylo to tak hrozný..Chtěli jsme, aby to holkám vydrželo do studentských let, tak jsem do toho zainvestovali. realizace nám trvala 9 měsíců, ale výsledek stojí za to :)

Ahoj, moc hezký a bezpečný.

Ahoj, moc hezký a bezpečný. Předpoklám ale, že rozpočet nebyl zrovna nízký, že...

Moc hezké,

Obrázek uživatele LadaVac

vypadá to příjemně,vesele.My měli taky zvýšené postele a dokonce bez sítí a jen s jednou zábranou a děti to zvládaly v pohodě,takže se toho není třeba bát.

Ahoj,moc se mi to líbí a do

Obrázek uživatele Lenka.x

Ahoj,moc se mi to líbí a do budoucna bych to chtěla řešit taky tímto stylem, protože si nedovedu představit, jak bych dala do jednoho pokoje tři postele, tři stoly,tři skříně......

truhlář

Obrázek uživatele Hapta

jojo, je to dělané na míru, měli jsme málo místa a toto bylo asi nejschůdnější řešení, aby zbylo dostatek místa i na hraní :)

týjo,

Obrázek uživatele Iris05

krása !
to je snad první typ vyvýšených postelí, které mi přijdou naprosto bezpečné, dovedu si celkem představit, že by z nich neslítli ani ti naši divočáci :)
Jen se zeptám - předpokládám že vše je dělané na zakázku od truhláře, že ?

No bezva! Těm našim by se

Obrázek uživatele Vladkax

No bezva! Těm našim by se tento typ taky líbil, ale mají smůlu.... :-)