Skip to main content

3. letní sraz na Seči - jak vše probíhalo :-)

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj mamči!

rád bych se podělil o zážitky ze 3. letního srazu dvojčat na Seči. Tak jen krátká rekapitulace a nějaké fotky. Před hodinou jsme se vrátili, takže vzpomínky jsou čerstvé.

Den 0. - příjezd na chatky a ubytování
My, cvrcekk, lucana a Alena_24 + ještě jedna rodinka, kteří na web nechodí, jsme postupně dorazili na Seč, ubytovali jsme se v chatkách TRAMO na Ústupkách, seznámili se, pokecali u kafíčka, večer sedli k ohni a opekli buřtíky. Děti se vyblbly pod břízami kolem ohniště, pořádně mě prohnaly, abych věděl, jakou fyzičku budu potřebovat další 4 dny... ještě že hospoda byla pár desítek metrů..., unavily se a šly spát.
Fotky: http://www.dvojcata.org/node/715553

Den 1. ráno příprava na oficiální sraz, přesun na domluvené místo srazu, pak jako minulý rok společný výlet kolem přehradní nádrže na hřiště u restaurace DaSi, oběd, společné foto, poté přesun k přehradní nádrži, koupání. Letos se zúčastnilo 14 rodin se 16 dvojčaty (díky Nice a Jindře, které mají dvoje dvojčata :-)
Fotky: http://www.dvojcata.org/node/715554

Den 2. - nejteplejší den s nejvolnějším programem - hřiště, koupání, pronájem šlapadla, kam jsme umístili 10 dětí a vydali se na 1 hodinu brázdit přehradní nádrž, od hotelu Kapitán až po Sečskou příšeru, jak nazvaly vykotlaný suchý strom na břehu nádrže naše děti :-)
Fotky: http://www.dvojcata.org/node/715555

Den 3. - pěší výlet na zříceninu hradu Oheb - vydali jsme se raději už před polednem, očekávaje příchod vytrvalého děště. Pěkná lesní stezka lemovaná ostružinami nás dovedla až k cíli, kde nás čekalo dosti krkolomné lezení do samotné zříceniny. Děti byly statečné, krásně to zvládly, sem tam s sebou někdo plácnul, ale to už k tomu patří. Opět společné foto, které určitě vloží Zdenka. Trochu jsme zmokli, ale zase jsme našli pár hub na bramboračku :-) Cestou zpět zastávka v Hájence, kde jsme měli sraz vloni, dali jsme oběd a odešli jsme zpět do chatek. Pak už jen lilo a lilo. Uvařili jsme bramboračku pro všechny, houbovou i bezhoubovou variantu, navečeřeli se a pak byl "mejdan roku" v malé chaloupce, který rozhodně stál za to. Osmnáct lidí v malé chaloupce, z toho 8 dospělých a 5 párů dvojčat. Tam jsem poznal, co dovedou děti hrající si na bandity a zajatce (hádejte, kdo by zajatec a kdo banditi?) Jeden z nejkrásnějších dnů srazu!
Fotky: http://www.dvojcata.org/node/715556

Den 4. - ráno hřiště, pak odjezd na výlet na Veselý kopec, společná prohlídka skanzenu a na závěr bohužel ta nejhorší část srazu - loučení. Snaha byla, ale totálně jsem to neustál. Věta loučení od Matyáška (od Niky) mě totálně dostala jako nikdy nic před tím. Ty děti to fakt umí! Takže raději končím, nedá se na to nemyslet...
... a na závěr se loučily Andulka a Janička s Kristýnkou a Markétkou. To už jsem fakt nedokázal rozdýchat.
Fotky: http://www.dvojcata.org/node/715557

Společné fotky od Zdenky: http://www.dvojcata.org/node/715559

My to taky

Obrázek uživatele Spider17

brzo zapíchli :-( Ale dostavili se moje chronické zdravotní problémy a byla jsem z té bolesti dost nervózní... Ach jo. Tak naviděnou!!! Reny příště musíš zůstat dýl!

My se přidáme!!

Obrázek uživatele RenataM

My se přidáme!!

:-)

jj. tak jak se na podzim srovnáte ve škole, určitě se ozvěte a něco vymyslíme:-) třeba se někdo přidá... Z.

napraveno

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Zuzi,
vidis, diky moc za pripomenuti, uz jsem Lucku doplnil. A mne to prislo nejak malo, je fakt, ze jsem seznam tvoril podle chatek a Lucka bydlela v hotelu, takze jsem na ni zapomnel... Jinak holky o vas taky mluvi. Musime se sejit jeste na podzim, dame brnenske zoo. Samozrejme i s Nikou a Zdenkou. Trochu me mrzi, ze jsem vcera louceni urychlil, ale byl jsem kapku namekko, nejdriv mi ve vsi uprimnosti Maty rekl, ze mu budu chybet a pak se loucily holky... To uz na me bylo moc. Bylo to vazne super a pristi rok to urcite zopakujem! Tom

:-)

Tome, v 0ty den jsi zapomnel na Lucku!!!

Uz i my jsme doma (chjo) bylo to fakt bezva, holkam se na chatce styskalo, je fakt,ze tam bylo takovy zvlastni ticho..... Uz se tesim na pristi rok:-) Fotky urcite vlozim,ale znate me, tezko rict,kdy to zvladnu stahnout:-) Z.