Skip to main content

Bolest nohou u 4 leté holčičiky

Posted in

Ahoj, chtěla bych se zeptat holce bolí nohy si tři týdny, byli jsme u ortopeda, ale nejspíš spěchal domů, zkontroloval ji nohy, plochý nemá, koleno ji prý nebolí, ale před ním si nestěžovala ani , že ji bolí třísla, ale doma si stěžuje,že ji bolí třísla, hrozně brečí, on řekl, máme přijít až bude kulhat prý je to růstový,málo jí. Ani nám neřekl co ji máme dát atd. V lékarně jsem to řekla, tak mi dali aspoň Calcichew, a mastičku Traumaplant.

Monika

Růstové?

Obrázek uživatele Spider17

Ahoj, tak uvidíš, co ti řekne jiný odborník, ale i já bych to tipla na růstové bolesti. Dodnes si pamatuju na moje šílené bolesti třísel ještě v pubertě :-( Byla jsem jako malá i v nemocnici, nahřívali mi je Soluxem a píchali Penicilin - bezúspěšně - protože nevěděli, co s tím. Starší dcera (dorostla do 176cm) je měla taky a i dvojčata si občas stěžují. Držím pěsti, ať je to opravdu jen tohle...

tak jsem dostala kontakt na

tak jsem dostala kontakt na dobrého dětského ortopeda, tak uvidíme co nám v pondělí řekne. Tento byl jak já říkám mezinárodní. Bydlíme v malém městě všichni tam pouze dojíždí max. 2 do týdne,chirurgie, obvodní či zubní jsou tam stále.

Helen,

Obrázek uživatele LadaVac

díky za info,to jsem netušila,malému je 6 let,ale použijeme to jednou za 2-3 měsíce,nevím,zda vadí i to.

Ahoj, ja mela od malicka

Obrázek uživatele fretuska

Ahoj, ja mela od malicka bolesti kotniku a nartu (drive rustove, ted to mam stresove), pomahalo mazat vetrovym kremem a zabalit nohy do rucniku. ale taky jsem kolikrat rvala bolesti :( S třísly zkusenost nemam..
Zeptala bych se pediatra a zkusila pripadne noveho ortopeda...

Kotníky,

Obrázek uživatele RenataM

Já trpěla v tomto věku na bolest kotníků. Nemohla jsem bolesti spát. Zřejmě růstové, přešlo to.

Ahoj,nevím kolik je roků

Ahoj,nevím kolik je roků synovi od LadaVac,protože píše že používá Voltaren.Voltaren je sice perfektní produkt,ale rozhodně nepoužívat u dětí mladších 14 let.

Syn trpí

Obrázek uživatele LadaVac

na bolesti nohou velmi často.Je ale pravda,že to nebývá v tříslech,ale lýtka.U nás je to opravdu růstové,měl to i manžel,byl s tím dokonce týden v nemocnici,ale nijak moc léčit se to nedá.Já synovi dělám masáže,přikládám teplou podušku,popř. mažu Woltarenem nebo něčím podobným.Když bylo nejhůř,dala jsem mu půl ibalginu.V pravidelných periodách se mu to opakuje.
V tříslech bych se trochu bála aby nešlo o zánět,takže bych se určitě poradila i jinde.

Ahoj, konkrétně s vašim

Obrázek uživatele Ifka123

Ahoj, konkrétně s vašim problémem nemám zkušenost, ale doporučuji ještě jednoho odborníka, názor/pravda nemusí být vždy jen jeden.
Synovi doporučili, pokud možno okamžité zákrok na mandlích , za dvě hodiny jiní dva řekli, nezávisle na sobě, že ani náhodou, že je v pořádku....
jeden chtěl fixovat zdánlivě pohyblivá varlátka, druhý řekl, že vůbec není nutné.
takže víc hlav......

Kamarádka nedávno řešila

Obrázek uživatele KovAli

u tříleté holčičky.
Dlouho se to táhlo, mastičky nezabíraly, magnesium jí nakonec nechybělo, holčička neustále poplakávala a nechtěla moc chodit. Nohy měla dle ortopeda také v pořádku...
Nakonec se přišlo na to, že jí zarůstaly nehty na nohách a kvůli tomu změnila styl chůze a z toho bolely ty nohy! Fakt prkotina a jaké způsobila obtíže!
Držím palce, ať na to brzy přijdete a přejde to.
Ali..

Ahoj, určitě bych zkusila

Ahoj, určitě bych zkusila ještě jiného ortopeda - obzvlášť pokud jsi přesvědčená, že ji opravdu bolí. Já myslím, že minimálně za nějaký rentgen by to stálo. Martina