Skip to main content
Obrázek uživatele Janact
Posted in

chtěla jsem se zeptat těch, co prodávají a nakupují na mmb.

jaký je přesný postup při registraci a potom při vkládání inzerátů? za inzerci se platí nějaký poplatek? třeba jako na aukru?

děkuji

díky

Obrázek uživatele Janact

za rady, to by mne vůbec nenapadlo,že je to takto odstupňováno, brala jsem mmb něco jako aukro.

tak ještě, že jsem se poptala.

J.

mám základní zadarma

Obrázek uživatele Spider17

...dobře se nakupuje, ale hůř prodává.. můžeš vložit i pár fotek, ale pokud chceš, aby se ti zobrazovali mezi prvními, musíš neustále mazat a zadávat znovu :-( Takže jedině placené a to je potom potřeba spočítat, zda se ti to vyplatí...

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

vkládání inzerátu je jednduché a intuitivní, systém tě navede.
Pokud chceš prodávat, objednej si základní členství s 1 hvězdičkou, bez toho nic neprodáš, inzeráty zapadnou,nemáš možnost je aktualizovat a nemůžeš pořádat ani aukce.
Pokud chceš jen nakupovat, tak stačí registrace bez členství

Já mám taky to základní

Obrázek uživatele Lucka V.

Já mám taky to základní členství. Bez toho se prodává blbě.

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

mám stránku na MMB už pět let,mám to základní členství /Ametyst/,za to mohu denně aktualizovat 10 fotek + 1 aukci na mimiaukci / najdeš v záhlaví stránky/.
Fotku musíš vložit v maximální uvedené vel. a formátu,ale to tě při vkládání vše navede,popř. upozorní,že to vložit nelze.Není to nic složitého.

Ahoj. Registraci si už úplně

Obrázek uživatele KaterinaAd

Ahoj. Registraci si už úplně přesně nepamatuju, ale vyplnila jsem registrační formulář a pak mi přišlo "něco" na moji adresu (aby se nezadávaly smyšlené - podvodníci), ale už si nepamtuju, jestli to byl nějaký kód či co.
Základní členství je zdarma. Můžeš mít 100 inzertních fotek, ale nedají se aktualizovat, tzn že je musíš komplet zadávat po nějaké době znovu (a ony zapadnou už za dva dny, bohužel)...