Skip to main content

Oddělení Diskuse a Inzerce

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj všem,
díky Honzovi se pod odkazem "Nejnovější příspěvky v diskusi" a "Nejnovější inzerce" - vpravo nahoře u Diskusního fóra a u Inzerce - budou nyní zobrazovat pouze příspěvky z příslušné kategorie, ne směs diskuse a inzerce, jako tomu bylo doposud. Prozatím je to zprovozněno u Diskusního fóra, u Inzerce to bude nasazeno později.
Tak snad se aspoň částečně podařilo vyhovět Vašim návrhům :-)

Jina

Obrázek uživatele Tomáš D

Já už vím, co myslíš... ale nejde to nastavit u Tebe v počítači? Chodil jsem občas na diskusní fórum Portálu SVJ (běží taky na drupalu) a tam si to anstavoval uživatel sám, jestli chce úpo vláknech nebo řadit podle datumu... já se na to večer ještě zkusím mrknout. Dám vědět :-)
Tom

Ahoj Tome, asi je to o zvyk,

Ahoj Tome, asi jde to o zvyk, ale já jsem prostě zvyklá, že když někdo vloží dotaz a já na něj odpovím, tak se odpověď zařadí pod dotaz se stejným předmětem. Jen mi to přijde trošku nepřehledné (to, že se mění předmět).

Všimla jsem si, že diskuze na téma inzerce je i v inzertní části, ale bohužel až poté, co jsem vložila dotaz sem. Moje chyba.

Ale děkuji za odpověď

Jina

udržovat vlákno?

Obrázek uživatele Tomáš D

Jino,
přiznám se, že přesně nevím, co máš na mysli tím udržováním vlákna. Možná to, že tato diskuse se točí spíš kolem Inzerce a tudíž patří spíš tam?
Ono se toto téma prapůvodně týkalo Diskusního fóra a Inzerce stejnou měrou, je nesnadné ho zařadit správně.
Ale každý námět je vítán :-) Jen přesně nevím, co si představit tím udržováním vlákna...

Ahoj, na většině inzertních

Ahoj, na většině inzertních serveru je rozdělení pro holky, pro kluky a pro všechny, což by úplně stačilo. Chápu, že tyto stránky nejsou jenom inzertní, takže jsou napsané trošku jinak, ale kdyby tam šel dát třeba nějaký filtr? Což by pomohlo i na kraje a ostatní.

btw: moc jsem tady zatím nediskutovala, ale šlo by nějak udržovat vlákno? Já se v tom jinak trošku ztrácím (opravdu nejsem rypna, jenom mi to přijde praktičtější)

A děkuji za zamyšlení

J.

přeorganizování inzerce

Obrázek uživatele Tomáš D

Holky mrkněnte na to, něco jsem s tím provedl... Snad jsem to ještě víc nezamotal. Nechávám to otevřené, můžu si s tím ještě pohrát - návrhy na úpravy pište prosím do Námětů na zlepšení inzerce:
http://www.dvojcata.org/node/717116

Dík, Tom

Rozdělení holky/kluci

Ahoj, taky jsem se nad tim rozdělením zamyšlela. Rozdělovat asi ne, protoze kam dat oblečeni pro parecek, neutrální, a to co je "pro kluky", muže byt použitelné i pro holky, každý nejede v růžové. Mně by přišlo přínosné, kdyby v případe vyloženě holčičích oblecku (růžové, holcici střih nebo design) bylo v hlavním nadpisu uvedeno "pro holky, holčičí atp", takže kdo ma chlapečka, tak do toho nepoleze. Nebo i barva, usnadnilo by to hledání. Takže nejaka jednoducha instrukce/vzor pro inzerujici.

jak píše aga

Obrázek uživatele Tomáš D

Večer jsme o tom s Jitkou diskutovali a myslí si to samé, co aga. Dívčí, chlapecké, pro páreček, unisex... ty kategorie by musely být 4.
Spíš se pokusím kategorii oblečení nějak sjednotit v jden celek a napsat tam doporučení, aby každý uváděl, pro koho je určené.
Podobně s kočárky, kde by se hodilo uvádět kraj/okres, protože u kočárků je komplikovanější doručování.
Tom

deleni holky-kluci

dle meho nazoru zbytecna komplikace, to bychom jeste museli udelat treti kategorii - neutralni/unisex. Kam mam zaradit treba bila bodycka?

pokusíme se

Obrázek uživatele Tomáš D

Zatím si to technicky moc nedokážu představit, ale zkusím ještě popřemýšlet. Byla by to asi revoluční změna :-) Podíváme se, co je v možnostech drupalovského fóra.
Prozatím zkusím nějaké provizorium, uvidíme, jak se ujme. Nápad je oblečení dát samostatně a dám tam instrukci, aby každý napsal, pro koho je výrobek určen...
Tom

Rozdělení inzerce na chlapecké a holčičí oblečení

Dobrý den,
nešlo by v inzerci udělat výběr holky/kluci, hlavně v oblečení? Bohužel, ne všichni napíšou pro koho je oblečení určeno a když něco chci najít zabere mi to daleko víc času. Nevím, jak moc je to složité, možná by pomohla i fotka na úvodní stránce, ale to je možná ještě komplikovanější.

Jina

Chvilku mi trvalo, než jsem

Obrázek uživatele verika

Chvilku mi trvalo, než jsem se zorientovala, ale vypadá to velmi dobře
Honzo, díky moc