Skip to main content

Oli Buchanan - neutrální, spíše negativní hodnocení

Posted in

Vše v pořádku, děkuji a doporučuji všem!

Hodnocení bylo přesunuto

Obrázek uživatele Tomáš D

Hodnocení bylo přesunuto moderátorem do negativních, neboť jedno hodnocení bylo uživatelkou změněno za neutrální a druhé hodnocení bylo negativní.
Změna celkového hodnocení z důvodu objektivnosti: neutrální, spíše negativní zkušenost

téma moderováno!

Obrázek uživatele Tomáš D

Vzhledem k negativní zkušenosti jedné z maminek byl správcem upraven nadpis hodnocení.

Zásadně nesouhlasím!!

Obrázek uživatele KovAli

Já měla s touto paní vloni velmi špatnou zkušenost!!!
Chtěla jsem kočárek Baby Jogger City mini a místo toho jsem od ní koupila Baby Jogger city micro. Tvrdila mi, že je to stejné. Rozdíl je veliký, což jsem zjistila až doma a chtěla kočárek vrátit. Navíc chyběly desky pro opěru zad, takže tenkrát 9m dvojčata jsem v tom nemohla vozit. Pásy byly navíc od jídla, někde zelené (plesnivé) a děti vše v té době ochutnávaly. Kočárek se nedá polohovat do lehu, jsou to vlastně takové double-gofky. To jsem fakt nechtěla.
Paní výměnu slíbila, ale nakonec po dlouhé korespondenci odmítla s tím, že jsem mohla kočárek už zničit a mohu být podvodnice!! Dokonce jsem byla ochotna k ní dojet i s dvojčaty, aby nemusela do Prahy. Nakonec jsem vysilující korespondenci ukončila, opěry zad jsem dokoupila, kočárek vyčistila a dala na rok do sklepa.
FAKT SI DEJTE POZOR.

Oli Buchanan - neutralni

take nejsem uplne spokojena,pani byla sice ochotna a sedacka byla za slusnou cenu, ale autosedacka byla strasne spinava a strasne smrdela kourem. ale neskutecne. trikrat jsem ji musela vyprat vcetne vsech molitanu, ktere byly od toho koure uplne cerne...