Skip to main content

Praha - východ, Bašť a okolí (Praha 8, 7, Mělník,...)

Rádi bychom poznali nové kamarády! Máme holčičku a chlapečka, 13 měsíců a chtěli bychom poznat dvojčátka v podobném věku pro hraní a povídání, nejen dětí, ale i maminek...:-) Budeme rádi když napíšete na mail zuzana.moravcikova@email.cz :-)

pozdrav

Ahoj to je dobry napad.Uz se tesim,ze se vsichni setkeme.
Vladko snad uz nam to vyjde.A v klidu si popovidame.

Hezky vikend vsem Jana

ještě mě napadlo, že bychom

Obrázek uživatele Vladkax

ještě mě napadlo, že bychom si mohly zamluvit hernu ve sluníčku, ale to by bylo možné jen o víkednu. Až bude těpleji, pak bych dala tu Kolybu.

Jani, na ten kontakt jsem zapomněla, napravím to...

SRAZ ODOLKA

AHOJKY HOLKY UZ SE TESIM AZ VYMYSLIME SRAZIK.BUDE TO SRANDA AZ SE VSICHNI POTKAME:-)AZ SE TROCHU OTEPLI NECO MUSIME VYMYSLET.KDE NAVRHUJETE,ZE BY JSME SE MOHLI SEJIT?ABY SE MOHLI V KLIDU HRAT I NASE RATOLESTI.BUDU MOC RADA KDYZ SE PRIDATE DALSI.HEZKE JARO PREJE JANA S RODINKOU:-)

Tý jo, dobrý!!! :-) už se na

Obrázek uživatele Vladkax

Tý jo, dobrý!!! :-) už se na ten srazík těším!

Tady taky Odolka, holky 2

Tady taky Odolka, holky 2 roky. S Jancou se zname, ale Vladku s holcickama neznam.
Ale zase jezdim obcas na cviceni do Baste k Dane Libove, tak treba se muzeme sejit i tam. Tesim se na letni srazik. Lenka

Holky, tak to je super, znám

Obrázek uživatele Vladkax

Holky, tak to je super, znám ještě jednu maminu s 3,5letými dvojčaty z Klecan. Tak se v létě můžem všechny setkat. Myslím, že bude veselo :-)

Jani, vůbec jsem si toho přes svátky nevšimla, děkuji zpětně za přání. Hodím Fráňovi do kapsáře papír s mým e-mailem....

Zdravíme Zdiby! :-)

Moc zdravím do Zdib - to je od nás skutečně kousíček, takže se určitě rádi seznámíme! Když budete mít chuť napište, prosím, na zuzana.moravcikova@email.cz a domluvíme setkání. Těšíme se všichni 3...:-) Zuzana

Zdravim! Ja mam 13 mesicni

Obrázek uživatele jana lilu

Zdravim! Ja mam 13 mesicni holcicky a bydlime ve Zdibech, presneji na Brnkach...Coz myslim neni zas tak daleko..Rada bych se s nekym s podobne krasnym udelem seznamila:)

Prani Vladce

Vladko bohuzel jsme si nestacili popovidat.NEmam vasi e-mail.Preju cele rodine.
Krasne trpytivym snehem potkane vanoce plne splnenych snu.V novem roce spoustu stesti a pevne zdravi.Preje Jana,FRAnta,Frana,Tomik a Marecek
Cekla jsem,ze holkam neni moc dobre.Tak moc preju at jsou brzy zdrave.At si uzijou jeziska.Je videt,ze se clovek vice dozvi tady nez ve skolce.Ja jsem se na strevni chripku ptala a pani ucitelka mlzila.Kdybych to vedela tak bych ho radsi nechala doma.Snad to na vanoce nechytnem.V loni jsem vanoce prozila v nemocnici.Letos bych si prala aby jsme byli zdravi.
Jeste jednou zdravim uzijte si to JANA

Zuzi, jak se oteplí, tak se

Obrázek uživatele Vladkax

Zuzi, jak se oteplí, tak se tady zase sejdem a něco domluvíme. V té Kolibě je dobré, že tam mají děti velký plac, kde můžou lítat, kopat balonem, je tam i pískoviště a nějaká houpačka.... a rodiče si tam můžou dát kafe, pivko, limču apod... takže už se těším, aspoň poznáme nějaké nové tváře :-)
http://www.kolibadolinek.cz/index.htm

Jsem ráda, že jsem

Jsem ráda, že jsem "způsobila" setkání tolika známých, neznámých...:-) Mějte se hezky. Zuzana

Toz my naplavenina se

Obrázek uživatele KaterinaAd

Toz my naplavenina se sidlistem Cukrovar, bydleli jsme tam od 2004 do 2008. Hostinec v Basti je/byl super, koliba me krome krasneho mista moc neuchvatila. Srazik si ale dam libit, cestu mam zmaklou:-))

To je teda fakt dobrý! :-))))

Obrázek uživatele Vladkax

To je teda fakt dobrý! :-)))) Holky a vy obě pocházíte z Odolky, nebo jste tu byly "náplavy" ? my jsme tu čtvrtým rokem, ale už jsem se trochu mezi ty místňáky vecpala :-)
Tak si někdy v létě můžeme všichni dát sraz v Kolibě i s Báští :-)

AHOJKY to jsme my.Svet je

AHOJKY to jsme my.Svet je maly.JA vzdycky narazim na nekoho znameho.JANA

To mi říkej:-)...my jsme

Obrázek uživatele KaterinaAd

To mi říkej:-)...my jsme totiž bývalí sousedé Jany ze stejného baráku na Odolce:-)))))). Manžel dojížděl na letiště a ten most někde v půli cesty fááákt chyběl...tož jsme se přes Prahy dostěhovali až do těch Tuchoměřic:-))

ty brďo svět je malý.. :-)

Obrázek uživatele Vladkax

ty brďo svět je malý.. :-) nechodí ten syn náhodou v Odolce do Koťátek? :-)

Jdu se podívat, kde leží Tuchoměřice .... už to vidím :-) vzdušnou čarou celkem kousek, chybí tam ale most v Roztokách :-)

Ahoj Jani, zdravím!!!! Katka

Obrázek uživatele KaterinaAd

Ahoj Jani, zdravím!!!! Katka a trojspol z Tuchoměřic

Ahojky zdravim take s Odoleny

Ahojky zdravim take s Odoleny Vody:)MOZNA,ze se take potkavame.MAM syna ve skolce a 7mesicni kluky.Nebo mozna spolu chodi do skolky?TESIM se az se potkame Vladkux.

zdravíme do Odolený vody...:-)

Díky moc, to je milé, každý pozdrav potěší!!! Ano, jezdíme s kočárem na spaní pořád ven (teda nejen na spaní), to je jediná šance jak uspat oba najednou...:-) Moc zdravíme!

zdravím z Odoleny Vody :-)

Obrázek uživatele Vladkax

zdravím z Odoleny Vody :-) občas Báští projíždím a párkrát jsem dvojčatový kočár zahlédla, tak jsem si říkala, jestli se "známe" z dvojčat :-)
Naše holky mají necelých 5 let, navíc jsou denodenně dlouho ve školce, takže s námi už žádný pokec není moc reálný, tak jen zdravím !