Skip to main content
Obrázek uživatele Nika1
Posted in

Tak jsem se dnes dozvěděla, že ženská se čtyřma malýma dětma se nemá nikam cpát. Nejlepší by bylo kdybych seděla doma a pletla šály. Neni to poprvé co slyším tento názor, ale pokaždé mě naštve a tentokrát mě to naštvalo dost, protože jde jen o to, že nemám fyzičku co jsem mívala. Zkušenosti si prý můžu nalepit na čelo.Ach jo.

6 dětí

Obrázek uživatele Tomáš D

No, Iwusko... já myslím, že Nika má víc než 4 děti :-) Tipuju si tak... šest? Mrkni na její avatar a počítej. Je to supermamina :-)

:-)

Ahojky :-)

hele víš co? práce se najde - uvidíš :-)

ale ode mě - obrovský obdiv!!! každé mamince co má víc dětí :-) my máme "jenom" dvojčata a mazec!!! :-D mít jich víc, tak si to jdu hodit :-D

Moc moc tě obdivuju - 4 děti - super!!! Na lidi kašli - mě z práce chtěli vyhodit, protože kluci bývali celkem hodně nemocní... ustála jsem to jenom proto, že jedna kolegyně šla do důchodu...

klobouk dolů a nevěš hlavu ;-)

Bledá závist a hloupost

Taky mě tohle rozčiluje, mám tři děti dvojky 4 roky a prcka 15 měsíců. Když někdo má takový blbý kecy, tak buď závidí, nebo je to prostě blbeče. A blbečků tady běhá opravdu spousta:-))

Tome, počkej až uvidíš Adélku

Obrázek uživatele Nika1

Tome, počkej až uvidíš Adélku andílka příště, přitulí se, rozebere a sežere tě !!!! :D
Jdu chytat, už zase stojí na krabici a snaží se jezdit !!

Ahoj Niko, právě to čtu Jitce

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Niko,
právě to čtu Jitce a ta radí, že rychlejší než uplést velkou pevnou tašku bude zajít do krámu a koupit pořádnou pevnou helmu. Na ruce rukavice z nevodivého materiálu a možná to bude i bez řevu :-) Představa, jak toho krásnýho bobánka co se ke mně tak tulil zavážeš do tašky... Chudinečka :-(
Tom

Náhodou,na jaře to bude

Obrázek uživatele Nika1

Náhodou,na jaře to bude 20let, to jsem čekala Verunku( pamatuji si, že to bylo na začátku těhotenství) jsem upletla pro Niki dva svetříky :D. Pak jsem jehlice vyměnila za lano. V mém případě to byla dobrá výměna :D,jednak mě lezení neskutečně baví a jednak kdybych zůstala u těch jehlic tak dneska upletu velkou pevnou tašku, strčim do ní Adélku a zavážu. Už si rozbila pusu o šuplíky,vybrakovala dvojčatům čokoládičky z kalendářů ( ty kalendáře byli 1,5m od země, Adélka má 77cm), vytrhla dráty na světle nad linkou a dostala 220, zkoušela jezdit ve vaničce na panenky - jezdila na ní jako na koloběžce a před chvílí si stoupla na bednu na kolečkách v které jsou hračky a odrazila se od skříňky a na té bedně se ve stoje rozjela. Chytila jsem jí ve vzduchu a to je teprve 16:15hod.

Nika bude plést šály :-)

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Niko,
náhodou jsem tuto diskusi rozklikl a zase jsem si Tě představil, jak sedíš v křesle a pleteš šálu, velký dvojčata se honí kolem stolu a ty malý Ti za to upletené tahají a pářou :-) Víš co, až budeš plést, vzpomeň si na mě, potřeboval bych jednu :-))) Vlastně všichni bychom potřebovali...
Tom

Holky, všem moc děkuju :D Já

Obrázek uživatele Nika1

Holky, všem moc děkuju :D
Já potřebovala razítko. Tak doufám, že se mi to podaří příští rok, že to zvládnu.Dřív možnost neni.

Ahoj, kasli na to, jsi

Obrázek uživatele Olitwins

Ahoj, kasli na to, jsi uzasna...

Mmch pro ostatni... ja od ledna zacinam pracovat na cast. uvazek, taky mam uzasny zivotopis, ale odpovedi na inzerat nikam nevedli, az paradoxne 2 kamosi/byvali kolegove poslali me CV do te same firmy! Chci ale jen rict, ze jsem "vysvetlila" mezeru v praxi materskou, ale zadne sireni o tom, kolik mam deti, nebo ze dvojcata....nebo kolik jim je let....Vsem bych doporucila pristup mlzit a klidne zalhat, ze skolku/hlidani mas zarizenou a dal se nesirit... Je samozrejme nelegalni se na tohle ptat...

O.

Ahoj Niko, no neříkej, že tě

Ahoj Niko,
no neříkej, že tě taková blbá poznámka naštvala? Ty jsi tu taková super ikona, věčně nad věcí a s úsměvem - přece tě neotráví nějací floutci? Vždycky se najdou lidi, co nechápou větší počet dětí a naopak zase ti, co je obdivují a chtěli by je taky. Mám kámošku, co zase poslouhcá "blbý kecy" že s jedním děckěm musí všchno hravě zvládnout, že nemá žádný starosti a taky proč si nepořídí druhé. Kdyby se každý staral o svoje .... no jo, ale to by jsme tu pak skoro nebylo co psát :).
Víš co, seš bezva máma a MŮŽEŠ SI DĚLAT CO CHCEŠ !!! Nezapomínej na to, užívej si dětí i života a kašli na řeči.
Kája

Niko, bude líp :) Já mám

Obrázek uživatele Ajulienka

Niko, bude líp :) Já mám jenom "jedny" dvojčátka a tebe obdivuji moc, jak to zvládáš. Kdo nezkusí, neví, přesně jak psali holky. Je to těžký, ale je třeba se nad takové lidi povznést a za pár dnů se nad tím jen pousmát.
Pa

:)

jasně. V květnu 49, z občanky to vymazat nejde:). Když to vidím napsané, tak to vypadá děsně:) ale necítím se na ty roky. Papík Eva

Veru,

Obrázek uživatele Spider17

copak? Proč nezavoláš, když se něco děje? Víš přece, že na Tebe si chvilku najdu vždycky.. kočko :-)

Evo 13, můžu se zeptat kolik

Obrázek uživatele Nika1

Evo 13, můžu se zeptat kolik ti je? Mě v březnu bude 42let.

ahojky Niko

takovou krávovinu může říct jen blb. To jsou právě takoví, kteří se po..rou už z jednoho dítěte a nejde jim do kebulky, jak to můžeš zvládnout:). A jestli je to z práce, tak to už vůbec neřeš. Já už mám naznačeno, že po 26 letech ve firmě pro mne nebude po návratu místo. Jsem tu z vás asi nejstarší no a k tomu 2,5 letá dvojčata, to už pro mou šéfovou není to pravé, co kdyby marodili:).Jo a všimni si, že ty šéfové, které měly kdysi dávno třeba 3 děti a byly s nima na paragrafu s každou nudlí u nosu, protože to tehdy bylo normální být s dětmi v době nemoci, tak právě ty na to rychle zapomněly a "dělají" kariéru:). Ale neustále tvrdím, že všechno se děje pro něco a člověk pak zjistí, že z toho byl špatenka a nakonec se to v něco nového lepšího obrátilo. Pa a hezké svátky a blby neřeš:)

-

Moja kamoska ma tri deti, dost po sebe (vsetky su do veku 6r). Vacsinou ludi je vnimana ako socka, pripadne nieco v style, ze naco si robila tolko deti, ked ich nevie vychovat (jej deti su totiz normalne - t.j. robia aj taketo veci: nastvu sa, jasia sa, blbnu, maju zlu naladu, su protivne - zrejme nieco, co je pri troch a viac detoch neprijatelne).
S bruchom a dvoma detmi bola automaticky za socku, pripadne pocuvala poznamky, ze preco si nedavali pozor.
Vacsinou chodi s velkym autom, ale akonahle vezme male, tak opat je za socku.
Dvaja su uz v skolke a postoj ludi, ked ide s jednym alebo dvoma je dost odlisny oproti tomu, ked ide s troma a neposobia ako vymodena rodina, prip. rodina s anjelskymi detmi.
Myslim, ze clovek sa proti nejakym veciam casom obrni, ale su chvile, kedy to fakt necaka a dost to zamrzi.
Mna sa jedna pani na zastavke spytala, ze ci su to moje deti a po odpovedi, ze ano, mi to pohrdavo okomentovala, ze preboha taka mlada a uz mam dve deti (mala som len takmer 29). Zrejme mi chcela polichot, ale nenaucili ju ako sa to robi:)
E.

jejda Niko,nic si z toho

jejda Niko,nic si z toho nedělej.Takových zlých jazyků ještě bude.Neříkám,že se mi to stává často,ale pár blbých prupovídek na mou adresu jsem už zaslechla.Myslím si něco o prd...(pardón).každý strůjcem svýho štěstí.Za pár dnů mi bude 40,včera jsem se dozvěděla,že za rok do firmy kde jsem pracovala už nenastoupím.Potřebují tam lidi mladé,flexibilní.Taky co s unavenou stařenou že?:-))Hele,všechno zlé je k něčemu dobré.Buď v klidu a kašli na to.pá Helena

Díky moc, řekli to o mě dva

Obrázek uživatele Nika1

Díky moc, řekli to o mě dva ambiciózní mladý kluci, kteří mají pocit, že pokud člověk neni jako oni, tak má sedět doma. Vyřeší se to, naštěstí jsou i lidi, kteří takoví nejsou. Jen to bude nějaký čas trvat, ale lerativně ten čas mám.
Jen doufám, že tolerance těch druhých lidí, za kterýma si to můžu jít vyřídit vydrží :D

Niko, taky je mi to líto.

Někteří lidi mají někdy blbý komentáře, a člověka to naštve a mrzí. Taky mě takové názory naštvou, a to někdy stačí mít to dítě jen jedno (já mám staršího syna divocha) - a co teprve když jich je víc.
Držím palce, ať se to nějak dořeší ke tvé spokojenosti. Jsi šikovná a úžasná, jak všechno zvládáš. Když nepleteš doma ty šály, ale chodíš chodíš mezi lidi, tak holt nějaká ta srážka s nepříjemným morousem hrozí. Tak přeju, ať potkáváš těch morousů co nejmíň, a pokud je potkáš, taď ať se ti podaří jejich názory pouštět jedním uchem tam a druhým ven - mě se to zatím nedaří, ale dělám na tom.

Niko, taky je mě to líto. Já

Niko, taky je mě to líto. Já mám "jen" tři děti (dvojčata dva roky a malá má 5 měsíců) a v poslední době mě žere to, že kamarádky na nás nějak nemají čas. Všechny mají zatím jedno dítě a pomalu zjistily, že u nás si kafe v klidu nevypijí (a to mám docela hodné děti)... Prostě je nás moc... Nějak se s tím nemůžu smířit a hodně mě to mrzí...

-

Niko, to mě štve ...
my zažili jako malinký párkrát v obchodě něco podobného ... tak hlavně, ať se to vyřeší nějak v klidu :o/ půjde-li to. Držím pěsti. Eva

Niko,

Obrázek uživatele LadaVac

taky mě vzhledem k věku dětí napadlo,že to nebude o práci,ale bohužel i tam se s tím shledáš,mě přijde že dneska mít děti je skoro vada,bohužel.

Proboha, Niko!

Obrázek uživatele RenataM

Ty jsi snad zašla do obchodu? No to nemyslíš vážně.
Že to byl chlap! Jestli byl mladej, tak mu přeju aby někde zmáknul trojčata!!!!
Lidi jsou bezohledný a líný .....

Neni, to kvůli práci. Nechci

Obrázek uživatele Nika1

Neni, to kvůli práci. Nechci se rozepisovat, je to tady veřejné a ta věc neni uzavřená. Naštval mě obecně ten názor.

O práci asi nejde. Spíš běžná

Obrázek uživatele Lucka V.

O práci asi nejde. Spíš běžná diskriminace a urážka, kterou ten kdo jí vyřkne může myslet i dobře, ale zabolí to.
Niko rozumím. Útěchou ti může být jen to, že děti povyrostou, věci se zjednoduší, přestaneš být tak nápadná a tohle zmizí a zůstane jen radost z velké rodiny.
Ale taky mě to trápilo. A naprosto to vytáčelo naší Bětku, ta se většinou začala hned hádat a nadávat. Takový můj zastánce :)

to asi nebylo kvůli praci,

Obrázek uživatele Vladkax

to asi nebylo kvůli praci, že? nebo jo???

Holky,

Obrázek uživatele LadaVac

jestli jde o práci,tak to je vůbec masakr!Já měla štěstí,že jsem hned po mateřské práci našla,ale v září letošního roku jsem byla měsíc na úřadu práce můžu vám říct,že jsem byla hotová - mám VŠ,dva obory / u obou 10 letá praxe/,základy dvou jazyků,aktivní řidič,PC a nic....poslala jsem snad 25 životopisů a ozvali se tři a to s platem 11 tis. hrubého.Práci jsem sehnala jen přes známé a jejich velkou pomoc.Úplně mě to děsí přijít o práci,ten měsíc,to byla moje noční můra / a to pomíjím zacházení na ÚP...jak se sockou/....trošku paradox a velký obrat od pracovnic,když zjistili,že budu zaměstnaná také pod ÚP.
Takže všem moc držím palce a soucítím s vámi při hledání práce!

No tak já sháním práci od

Obrázek uživatele Jindřiška K.

No tak já sháním práci od listopadu, všude jak se dozví že mám tříletá dvojčata tak řeknou " ozveme se, děkujeme za Váš zájem a v jedné firmě dokonce - proboha to snad nemyslíte vážně že se sem cpete s tříleťákama" . No fakt nevím :-(

Nic si z toho nedělej, taky

Obrázek uživatele verika

Nic si z toho nedělej, taky jsem zvědavá na to, jak se se třema dětma někde upíchnu. Inu, uvidíme...

Niko,

Obrázek uživatele LadaVac

nemáš to lehký,taky už jsem ve svém okolí zažila útok na maminku většího počtu dětí.:(
Kašli na to,jsi dobrá,že to zvládáš,já osobně vím,že bych to nedala,blíží se čtyřicítka a jsem ráda,že mám doma už dost samostatnou 6 letou jednotku a čeká mě trochu klidnější období.Ty to zvládáš velmi dobře.