Skip to main content

poraďte prosím domeček pro panenky

Posted in

ahoj, dcerka (5 let ) si napsala o takový ten dřevěný domeček pro panenky; když ale čtu recenze, jsem bezradná - poradíte ? hezký, bytelný, do cca 1500 ...díky moc. Iveta

Domeček

Ahoj, já jsem to vyřešila tak, že jsem koupila dceři domeček, kam si vleze i ona. Má tam svoje království a hraje si tam s panenkami, nebo s čím zrovna chce. Je to takové dva v jednom. Domeček pro panenky i pro dceru.

Zkus mrknout na

Zkus mrknout na dollhousemanie.cz

ahoj, nevím, jestli ho tu

Obrázek uživatele Radunka

ahoj, nevím, jestli ho tu někdo už dával, nejdou mi nějak otevřít ty odkazy. My máme tenhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=52412829&tab=0 Je z Lidlu, stál kolem 1100 a občas ho tam mívají. My jsme max. spokojení, dcera si s ním hraje asi od 3 let doteď (6,5) a asi i čím dál víc... Občas se uvolní střecha, ale šly by napevno přilepit kolíčky, takhle to někdy vyskočí, ale nic dramatickýho...

...

Obrázek uživatele Lenule76

Domeček, který vkládala Johanka kupovala kamarádka pro dcerku, viděla jsem jej naživo. Asi je bytelný dostatečně, ale kamarádka měla problém se střechou, nepasovali přesně ty díly k sobě, bylo to s mezírkama. Za tu cenu jsem si představovala kvalitnější výrobek. Ale já nemám zkušenosti, mám kluky :-)

Tento -

Tento - http://www.hracky-4kids.cz/eichhorn-s-2513-dreveny-domecek-pro-panenky-s-nabytkem-a-panenkami.html bude určitě fajn, dcerka (i já :D) je s ním spokojená.

asi to není přesně to co

asi to není přesně to co hledáš, ale pro tvořivé skvělý nápad
http://pinterest.com/pin/95631192058180905/
http://www.101woonideeen.nl/zelfmaken/poppenhuis.html
- je to z ikeacké police expedit

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

Koupila jsem dceři k vánocům tento
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=50842589&tab=0 ,není sice dřevěný,ale snad se bude líbit.

Tchibo

má v nabídce na příští týden tento https://www.tchibo.cz/Dreveny-dum-pro-panenky-p400022229.html . Neviděla jsem naživo, jen jsem ho tam zaregistrovala.

ahoj, Karolínka má tento

Obrázek uživatele KaterinaAd

ahoj, Karolínka má tento http://www.isale.cz/dreveny-domecek-stastny-domov-nabytek-1315.html a bytelný je teda fest.
Koupila jsem za cenu kolem 1.500,-, tohle je jen první odkaz, na který jsem narazila.