Skip to main content

Kam vzít v Praze v sobotu tři děti a nezruinovat se?

Obrázek uživatele verika
Posted in

Nemáte nějaký typ na hezké místo, kam vzít v sobotu tři děti? Má být docela ošklivo, tak uvažuju o nějaký herně, ale v těch lepších chtějí i 250 za vstup...

také díky, určitě si to tedy

také díky, určitě si to tedy naplánujem a sloníkov také vyzkoušíme.

Ahoj Všem.Moc děkuji za tuhle

Ahoj Všem.Moc děkuji za tuhle diskusi a hlavně za tip.V neděli jsme s holkama navštívily Sloníkov a bylo to super!!!ty se tak vyřádily:-)))Nemohly jsme je od tam dostat(hlavně z trampolíny).Naše Anežka nikdy nechtěla pít ovocné šťávy,neuvěřitelné jak ji Sloníkov změnil chuťové buňky.multivitamínové capy vypila pomalu na ex.:-)))ještě jednou díky a mějte se fajn

Strašně moc lidí, spousta

Obrázek uživatele verika

Strašně moc lidí, spousta her, ale zkoušet se vlastně moc nedalo, protože tam bylo strašně moc lidí. Ale zajímavých věcí tam bylo víc. Takže naplánovat ano, ale ne v sobotu odpoledne, když je hnusně :-)

ahoj, chci se zeptat,jak kdo

ahoj,
chci se zeptat,jak kdo byl spokojený s veletrhem, jestli si ho máme na příští rok naplánovat v kalendáři:-)) díky denisa

Veriko

zahlídla jsem to na jejich webu, tak si to ještě ověř

Veriko

zahlídla jsem to na jejich webu, tak si to ještě ověř

Pirátský svět ... myslela

Pirátský svět ... myslela jsem si to .. já tam hodně jezdila s dcerou přes týden, když jsem byla těhotná s klukama, neměli jsme školku . a přes týden to šlo, třeba dopoledne ..

No, tak to zatím asi teda

Obrázek uživatele verika

No, tak to zatím asi teda vypadá na ten veletrh v tom případě, jestli je Sloníkov v sobotu zavřený... i když jsem měla pocit, že tam je heloweenská party zrovna...

-

Terko, a to mluvíš o Pirátským světě nebo je tam ještě nějaký menší koutek ?!?
Kamarádka byla ve Štěrboholích minulou sobotu, totálně narváno.
Sloníkov je zrovna v sobotu zavřený, v Galerii je do 5.11. výstava modelů z Doby ledové. Ale asi nemá smysl tam jet jen kvůli tomu.
Mně osobně se Lefík docela líbil. Byli jsme tam ale ve dvou letech, pravda děti jak prasata z toho písku, ale spokojení. A nejvíc se nám zatím líbilo v Beckilandu, ale to je brutál vstup, platí i doprovod.

ahoj, když jsem měla jenom

ahoj, když jsem měla jenom dceru, docela mi vyhovoval dětský koutek v Europarku ve Štěrboholích - je docela hezký a NEPLATÍ SE :-) což myslím teď při třech dětech ještě více ocením ( je tam i vyhrazené místo pro taková ta mrňata ..)a vyžití docela dost ... jenže nevím, aby tam nebyl o víkendu masakr ( hodně lidí :-))

Ještě je prý v rámci

Obrázek uživatele verika

Ještě je prý v rámci komiksfestu dětská dílna... jsem slyšela.

Ahoj, byli jsme v Lefikovi,

Ahoj, byli jsme v Lefikovi, Clovickove, Krouzkach na Vltave, Slonikove. Lefik hroznej, v Krouzkach je to dost male a nechutna nam tam jak vari. Slonikov je fajn asi nejlepsi herna v Praze, co jsme videla ja. Ale tusim, ze tam ted nejak zdrazovali vstupne - 149Kc za dite? nebo tak nejak...budou to mit na webovkach.

Ahoj

Obrázek uživatele PetraN

ten Kulíškov bych řekla je spíš pro děti tak do dvou let, i tam chdodí hlavně ty mladší, co jsem viděla... pro větší je tam snad jen trampolína atraktivní..ale hend vedle je koutek Bambule (na stejném patře) a tam jsem chodila s dětmi ráda, pro tarší tam jsou klouzačky a celkově je tam opravdu hodně hraček, takže děti všech věkových kategorií se tam zabaví relativně na dlouho, než to všechno vyzkouší.Nikdy jsem tam ale nebyla o víkednu, ve všední dny tam bývalo příjemně poloprázdno.

Me jeste napadlo

Me jeste napadlo tohle:
http://kotva.kuliskov.cz/
ale jeste jsme tam osobne nebyly, ale vstup pro dvojcata je jak za jedno dite. Ale mozna uz nekdo vyzkousel.

ahoj,

Obrázek uživatele Iris05

sloníkov je super, byli jsme zrovna dnes, děti to tam milují :)

Veriko, přehlédla jsem, že

Obrázek uživatele KaterinaAd

Veriko, přehlédla jsem, že jde o tři děti...

Kroužky na Vltavě jsou super,

Obrázek uživatele verika

Kroužky na Vltavě jsou super, ale zase je ten vnitřek docela malý a na venek bude v sobotu mizerný počasí. Kdyby mělo být hezky, tak je spousta variant.

Co Kroužky na Vltavě? Tam se

Co Kroužky na Vltavě? Tam se za venek neplatí, vnitřek tuším 20kc/ díte a dobře tam vaří :-). A bývá tam spousta akci pro děti, to ale cenu nevím. My tam chodime radi.

Ale ten Sloníkov vypadá

Obrázek uživatele verika

Ale ten Sloníkov vypadá docela dobře. Teda jestli chápu správně to rodinné vstupné, tak bych za ty tři cácory dala na vstupu 299,-, což je hodně dobrá cena.

Beckilend vyjde pro čtyři osoby na vstupu skoro 800,- a to se mi tedy moc nechce, no...

Pro srovnání - trochu mimo téma

Jsem s cenama teda úplně mimo. Brávala jsem děti v Teplicích do herny, za vstup, kafe a mhd jsem za nás dala 200kč. Zdálo se mi to moc, proto jsem začala častěji jezdit do teplické plavecké haly, kde mají mateřské vstupné 50kč/2hod. + děti do 4let zdarma ... S mhd jsem za báječné dopoledne dala 82kč. Tak to by se vám asi vyplatilo dojet si i do těch Teplic, když to tak čtu :o) Eva

To bys

Obrázek uživatele PetraN

na tu rozhlednu musela šlapat po svých i s těma malýma:-)))

Společný vstup do 250 Kč za 4

Obrázek uživatele verika

Společný vstup do 250 Kč za 4 osoby... to možná tak na petřínskou rozhlednu a nejspíš ani to ne :-)

Joo, Sloníkov je fajn..svého

Obrázek uživatele KaterinaAd

Joo, Sloníkov je fajn..svého času jsme tam chodili docela často, než jsme se přestěhovali. Ten moc doporučuji. Já jsem přiznám se nepochopila úvodní dotaz, myslela jsem, že vstupné má být pro všechny do 250,., tam by se sloníkov nevešel, ale když jsem viděla Koala café, tak už chápu:-)).
Ještě je fajn Beckiland na Zličíně, ale tam je to vstupné taky masakrozní:-(

ahoj

Obrázek uživatele PetraN

manžela občas vysílám s dětma do Sloníkova

www.slonikov.cz

Veletrh hraček je jedna z

Obrázek uživatele verika

Veletrh hraček je jedna z možností. Ale to je právě to - udržet se :-) No, má tam být v sobotu i ta akce s littles pet shopákama, což je něco, co mě zruinuje určitě.

No, pak ještě zvažuju galerii pro děti GUD. Byl tam někdo? Je tam teď nová výstava...

Do Lefíku ne a co se týče Koala cafe, tam to znám, ale vstup 250 za jednu - to je litr na jedno odpoledne. To už vyjde levnějc možná i ten veletrh :-)

ano, je to tam takové

Obrázek uživatele Ifka123

ano, je to tam takové "uprášené, ale my jsme byli vždy nahoře, nebo v té druhé velké místnosti - tam si jezdily děti na různých dopravních prostředcích :-)
když je přes zimu ošklivo, chodíme i do koala café...... ale to je jiná cenová kategorie
http://www.koalacafe.cz/home

přiznám se, že lefíka bych

Obrázek uživatele KaterinaAd

přiznám se, že lefíka bych nedoporučila - byli jsme tam kdysi, když byl dětem necelý rok a to bylo fajn...pak jsme tam extra jeli jedno odpoledne a byla jsou fakt hodně zklamaná. Tím, jak je tam uvnitř obr pískoviště, tak je všechno takové ušmudlané, sice se snaží, ale ten písek je všude...bylo mi to tam prostě nepříjemné:-(

ahoj, co holešovický

Obrázek uživatele Ifka123

ahoj, co holešovický Lefík?
www.lefik.cz

veletrh hraček...pohrají si,

Obrázek uživatele KaterinaAd

veletrh hraček...pohrají si, ale musíš mít pevnou vůli a nenakupovat. My tam jdeme, abychom zjistili, co je vlastně baví:-))