Skip to main content

vecerni kase a pak jeste mlicko?

Ahoj vsem, chtela bych nasim holkam (6m)zacit davat vecer kasi misto vecerniho mlicka(ne do lahvicky, ale proste klasickou hustou kasicku lzickou). Jen by me zajimalo, jestli pak staci dat jen vodu na zizen a nebo pak jeste za par hodin davate lahvicky s mlikem?. Ted je krmime mlikem naposledy v pul osme a vydrzi do rana do pul osme (celkem 5 krmeni denne). Vrta mi to hlavou, protoze bych je nerada zacala zase zvykat jeste na jedno dalsi mlicko treba v deset vecer a nebo je nejak zbytecne prekrmovala. Ale na druhou stranu si nejsem jista, ze mi vypiji dostatek vody po te kasi....Diky moc za vase zkusenosti, Lucka

kaše

Obrázek uživatele Tomáš D

Ahoj Lucko,
kaše jsme začali dávat taky od půl roku a během pár dnů jsme se dostali na plnou dávku kaše. Na zapití jsme nic nedávali, holky to nevyžadovaly. Ve 200 ml husté kaše je až 170 ml tekutin. Proto si myslím, že dávat jakékoliv tekutiny na zapití kaše není nutné. Pokud to děti vyžadují, zkusil bych nějaký dětský čaj nebo slabší mléko.
Tom

Naše děti od půl roku

Naše děti od půl roku dostávali kaši lžící zhruba okolo 18hod a pak než šli spát v rozmezí 19-19:30 jsem je dokojila.Takto to bylo až do 1,5roku než jsem je přestala kojit. Pak jsem nahradila své mléko umělým,ale to jim vydrželo jen 3týdny a pak už ho nechtěli,napijí se před spaním čaje a spí celou noc.

Máme to podobně jako Betka.

Máme to podobně jako Betka. Začali jsme kolem 8 mes. s kaší a před spaním jsem ještě nakojila. Teď mají naši kluci 20 měsíců a taky dáváme kaši kolem 17:30 a před spaním (cca 19 hod) ještě mlíko (vypijou 240 ml).

Ahoj, nase deti /1 rok/

Obrázek uživatele Kralka_KK

Ahoj,
nase deti /1 rok/ dostavaji kasi tak v pul 6 a pak tesne pred spanim jeste mliko, holka si da vzdycky tech 200ml, kluk obcas nevypije ani pulku. Spi az do rana...
Iva

Ahoj Lucko, u nasich prckov

Ahoj Lucko,
u nasich prckov som s kasickami zacala síce az po 8mes., dostali medzi 17.30-18.30h a pred spaním (cca po 2h po veceri) este vypili cca 150-200ml mlieka. Kluci uz maju 22mes. a dodnes to tak maju, vecerne mlieko je spís sucastou vecerneho ritualu. :)
Maj sa!
Betka

nase deticky nejsou schopne

nase deticky nejsou schopne vypit najednou vic nez 200 ml, obvykle je to tak 150 ml, takze davam mleko jeste tak v 10, 11 vecer, aby vypily doporucene denni mnozstvi. vodu a caje odmitaji.