Skip to main content

darek pro 6lete dite

Posted in

nevite co koupit 6ti letemu diteti? Jedeme ke znamym na oslavu a vubec nevim,co ted frci :-)

U nás pořád frčí koníčkové

U nás pořád frčí koníčkové (holkám bude v prosinci 7). Myslím, že většině holek se koníci líbí. Já pro ně nejraději kupuji od Schleich (hodně toho vydrží a vypadají fakt jako živý). Taky se jim líbí filly koníčci nebo My little pony. Určo i oblečení s motivem koníčků by udělalo radost.
Nebo co třeba koupit nějakou stolní hru. V loni k Vánocům jsem synovci kupovala Schovej a najdi Safari.
Dětský notebook by jí bavil chvíli a pak by to nebyl žádný přínos. Holky taky ocení když můžou zasednou k normálnímu PC. Co koupit nějakou hru na PC?
Možná by ocenila nějakou poukázku, výlet nebo tak něco. Vždyť dneska jít s dětmi do ZOO je pěkná pálka. Tak by to ocenili i rodiče. Dát nějakou část na poukaz a drobnost, aby něco "hmotného" dostala:-)
Barbíny a jiné panenky u nás neletí, ale spoustě holčiček určo udělají radost. Z výběrem fakt neporadím. Cenovky jsou u nich tedy sakra vysoko.
Taky mě napadadlo co třeba nějakou kreativní sadu. Zašehlovací korálky, copánkovač, vystřihovánky... SES má celkem na výběr.
Třeba by jí zaujala stavebnice teifoc. http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=teifoc. Každá holka si hrát s panenkami nemusí a spíš jí zaujmou klučičí hry (ikdyž teifoc určo není vysloveně klučičí stavebnice). Nebo pak moon sands (chce to koupit i s tím hracím kufříkem jinak je to všude)
Do "módy" se vrátil igráček a jsou sady s velkým příslušenstvím tak co vybrat nějakou takovou sadu?

Dětský notebook bych

Obrázek uživatele verika

Dětský notebook bych nekupovala. To už většinou v tomhle věku děti nebaví. Dcerka ho má a má radši ve svým věku pěti let normální počítač :)
Mezi holkama hodně frčí panenky Monster High. Dají se sehnat v hračkářství a jsou drahý jako prase (ale do tisícovky se vejdeš v pohodě :-)

Jinak klasika lego určitě, teď je nový produkt, jmenuje se to lego friend a je to právě pro holky. Mají samozřejěm zase kupu variant.

Jinak mně se hodně líbí a dcerka (5,5) má taky v oblibě panaromatický knížky, jsou teď k dostání asi tři. Vydává je nakladatelsví SUN a dají se sehnat třeba u Dobrovskýho a v dalších knihkupectvích
http://www.kosmas.cz/knihy/150443/strasidelny-hrad/

ma destky notebook? Jinak v

ma destky notebook? Jinak v tomto veku urcite takova klasika lego a muzes koupit neco v ruzve barve. JInak urco udelaji radost nejake nausnickym, naramku , kabelka, sminky, dcera i rada dostava nove obleceni. Nebo treba hodiny s Kitty ci nejakou oblibenou potavou. Osuska, ....dcera tohle zboznuje. Nebo nejaka kreativni sada.

holcicka a investovat tak do

holcicka a investovat tak do 1tis diky

holka nebo kluk? a kolik

Obrázek uživatele verika

holka nebo kluk?
a kolik chcete investovat?