Skip to main content

Šperky N. Mocková - náušničky pro malé princezny...a spousta dalších krásných věcí

Nejenom my ženy, ale i naše malé princezničky se rády zdobí a napodobují své maminky. Jejich první šperky však zůstávají na rozhodnutí rodičů – jedná se především o první zlaté náušničky.

V dnešní době je nabídka dětských náušniček velmi široká – rodiče si mohou vybrat náušnice v provedení žlutého, červeného a bílého zlata nebo jejich kombinace, navíc jsou náušnice zdobeny barevnými zirkony (naše nabídka obsahuje bílý, růžový, červený, fialový, modrý, zelený a oranžový odstín) a to nemluvě o nepřeberném množství tvarů jako jsou různá srdíčka, kytičky, berušky, kachničky aj. Dětské zlaté náušničky mají tzv. dětský zápon. Jedná se o patentový zápon se zapínáním dopředu s možností uzamknutí, které vždy doporučujeme. Je to vaše pojistka proti možné ztrátě. Tento krátký několika vteřinový zákrok miminko nebolí a provedou vám ho v každém klenotnictví jistě velmi rádi. Na uzamknutí náušniček ale nespěchejte, počkejte, až se ouško dostatečně zahojí.

Hodně maminek zajímá, kdy je vhodná doba na propíchnutí oušek a zda to bude bolet. Obecně doporučujeme o zákroku přemýšlet až po prvních 3 měsících života miminka, kdy se nastartovává přirozená imunita. Také není vhodné ihned po nástřelu či propíchnutí ouška odjet na dovolenou či prodělávat očkování. Raději vyčkejte jeden nebo dva dny, zda se neprojeví infekce. Abyste předešli co možná nejvíce komplikacím, doporučujeme pro děťátko raději téměř bezbolestnou aplikaci nastřelením náušniček z chirurgické oceli. Výměna za zlaté náušničky je pak odvislá od uzdravení oušek, přibližně jeden měsíc. Nabídku přibližně 100 modelů zlatých dětských náušniček s možností dalších nespočet barevných variací zlata či kamínků, naleznete v našem internetovém klenotnictví www.sperky-nm.cz .

K dalším velmi oblíbeným dětským šperkům patří dětské zlaté přívěsky s řetízky o dětské délce 35-37cm nebo zlaté náramky s destičkou. Originálním dárkem se tak může stát přívěsek ve tvaru hodin, kde je vyryta přesná hodina i minuta narození vašeho děťátka a z druhé strany jeho jméno, datum narození nebo i případně porodní délka a váha. Dalšími oblíbenými dětskými šperky se staly stříbrná chrastítka a lžičky. Olizování stříbrného povrchu těchto šperků slouží k přírodní dezinfekci ústní dutiny a příjemně zchladí bolavé dásničky prořezávaných zoubků.

Kompletní, ucelenou nabídku všech šperků je možné shlédnout v našich dvou kamenných prodejnách Klenotnictví N. Mocková v Č. Budějovicích nebo v Kaplici. Nabízíme 20ti leté zkušenosti v oboru, profesionální personál a především poctivé jednání vůči zákazníkům.

Odkaz: www.sperky-nm.cz

Dokumenty ke stažení: