Skip to main content

VZP příspěvky?

Posted in

Ahojky maminky nevíte jestli pojištovna ještě přispívá na helmy na kolo?

zdravím...

Obrázek uživatele fanyna

budu trochu agitovat ve prospěch Vojenské zdravotní pojištovny.Jak možná víte je to státní poj.a od nového roku se lze k ní přihlásit,konečne se otevřela i široké veřejnosti...stačí zajít na pobočku...bude plynulý přechod z jiných pojištoven na trhu..ale proč píšu...lze se tam nahlásit už ted,s tím že kartička přijde od nového roku,dobré pokrytí smluv s lékaři...toho bych se nebála...ale docela zásadní info..proplácí 10 a půl tisíce ročne na jedno dítě...brýlové obruby,rehabilitace,tábory,helmy,nepovinné očkování...prostě do té výše sesbírat učtenky třeba i plávaní,masáže,solné jeskyně...a na dospělého lze čerpat 4 a půl tisíce.Není to fake,po rd jsem skončila na této pojištovne,možná si někdo pamatujete že jsem porodní asistentka...jen info.hezký den všem.fany

Ahojky, tak nám v pohodě

Ahojky,

tak nám v pohodě proplatili účtenky za - velké balení multivit. centrum a na druhé účtence byly balení Preventanu...

Dál nám proplatili dalších 500,- pro každou holčičku za očkovací látku havrix (za první dávku už jsme dostali 500,- v květnu) - takže za očkování proti žloutence jsme dali necelých 500,-Kč za jednu! To mi přijde super:-)

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

není to jen na masáže,to byl příklad,je to třeba i na posilovnu,plavání,wellnes aktivity a pod.Stačí se zaregistrovat u nich v klubu pevného zdraví,dostaneš kartičku,kde ti vždy potvrdí preventivní prohlídky / obvodní lékař,zubař,gynekologie,mamograf/ + pokud dáváš krev nebo plazmu,tak i za to jsou body a kolik jich v roce získáš,za to ti proplatí strzenky z aktivit,které tam doneseš.Já jako dárce mám automaticky dost bodů za to a pak jsem si u kamarádky nechala napsat stvrzenku na masáže s razítkem a podpisem a všem mi proplatili.Využili jsme to i jeden rok na pobyt v hotelu,kde mi napsali potvrzení když jsme s manželem zašli do výřivky,na tenis,manžel do posilky atd.
http://www.vzp.cz/klienti/vyhody-a-prispevky/financni-prispevky/zdravy-z...

Lado prosím

Obrázek uživatele Gábina_4000

Lado prosím těch Kč 1.500,- tedy plnou hodnotu ročního příspěvku ti dá VZP jen za masáže? Dívala jsem se na ten bodový systém a tam snad 500bodů na pohybovou a rehabilitační aktivitu a pro získáníKč 1.500 je třeba získat 3000bodů nebo tomu špatně rozumím? děkuji moc za info.

Anya,

Obrázek uživatele LadaVac

tak to je fajn.Jinak ale registraci do klubu doporučuji,díky tomu stáhnu z VZP každý rok 1500,- na masáže,což není tak špatný.

není třeba se nikde

není třeba se nikde registrovat, dnes mi to říkala paní na pojišťovně

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

tady je vše,co proplatí v červnu,pozor na účtence musí být pouze červnové datum,stejné je to i u dětí,pokud jedou na tábor,potvrzení o zaplacení musí mít červnové datum,myslím,že je třeba se ale zaregistrovat do klubu zdraví.
http://www.vzp.cz/klienti/aktuality/cervnove-bonusy-od-vzp

denis: ty vitamíny platí jen

denis: ty vitamíny platí jen pro dospělé, pro děti je to příspěvek na očkování - tak jsem to pochopila:-)

Takže když dětem koupim náké

Takže když dětem koupim náké vitamíny tak mě to pojištovna proplatí?To platí i pro nás dospělí?

O helmách nevím, ale aktuálně

O helmách nevím, ale aktuálně v červnu je možné nechat si proplatit navíc dalších 500,- Kč příspěvek na nepovinné očkování (+ 500,- Kč standartně na nepovinné očkování)...+ dospěláci 500,-Kč např. na vitamíny

Nepřispívá zrovna dnes se na

Obrázek uživatele sweete

Nepřispívá zrovna dnes se na to manžel ptal.

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

dívala jsem se na stránky,nic tam není.VZP přispívá a dětské tábory / časově omezené,pouze do konce června/ a pak je výhodné se u nich zaregistrovat do klubu zdraví,posílají aktuality a proplatí až 1500,- ročně na masáže,wellnes aktivity apod.

Také si myslím, že už

Také si myslím, že už nepřispívá :-( Jediný příspěvek pro děti je v současné době myslím jen 500 Kč na nepovinné očkování.

Ahoj,

já myslím, že už dávno ne. My jsme to zjišťovali v roce 2009 nebo 2010 a měli jsme smůlu.
Ale pro jistotu mrkni na jejich stránky.

Naďa