Skip to main content

JAKOU OHRÁDKU pořídit ?? poraďte :-)

Ahoj, prosím máte někdo dobrou zkušenost s ohrádkou pro dvojky ? poradíte ? jak velkou, a zda je lepší s matrací ? místem ani nejsme omezeni ...prosím případně o odkaz.. moc díky. Iveta a kluci

ahoj, máme stejnou ohrádku

ahoj, máme stejnou ohrádku jako Kacule. Osmihranná s dvířky z Aukra cca 2x2m. Kupovaná nová. Výhoda je,že je velká. Zároveň ale máme problém s tím, že není přiliš bytelná. Klucí s ní lomcují. Věší se na dvířka i na jednotlivé kusy plůtku. Už se nám jednou i trochu rozpadla, protože spoje povolily. Takže jí čas od času manžel oběhne s imbusem a je zas chvilku klid. Zpětně bych ale volila něco s pevnější konstrukcí.

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

koupila jsem starší na MMB 2*2 m.Na zemi jsem měla matračku,na tom larisu a napínací froté prostěradlo,které vše drželo.Bylo to bezvadné,vešli jsem se tam celá rodina,já tam děti kojila,odpočívala s nimi a když se rozlezly a chtěly větší prostor,tak jsem tam při nich žehlila a oni lezli okolo.Jeden rok nám posloužila i jako zábrana okolo vánočního stromku. L.

Používáme starší postýlku

Obrázek uživatele KovAli

Ahoj.
Jako ohrádku používáme starou dětskou postýlku s kolečkama. Máme ji v obýváku. Poslední dva měsíce má ale využití spíše jako odkladiště hraček a koupili jsme vrátka do obýváku. Pokoj jsme vyklidili a rizikové věci oddělili sedací soupravou. Kluci teď mají k dispozici téměř celý obývák a jsou moc spokojení. Když někdo zvoní a já musím sjet ke vchodovým dveřím výtahem, připoutám je do autosedaček a pustím jim na chvilku ČT24 :-).
Ali..

Ahoj, také máme Scarlett -

Ahoj, také máme Scarlett - Péťa, jak píše Šárka. Naprostá spokojenost, ještě i teď v 19mes využíváme. Silvie

-

My jsme měli vyrobenou od truhláře, koupila jsem jí na MMB, rozměry 120 x 200m. Velikostně úplně vyhovovala. Byl to vlastně takový malý pokojíček. Děti v ní byly strašně rády. Nedávno jsem jí prodala, ač mám 11m holčičku. Ale už nic tak velkého v bytě s ohledem na dvojčata nechceme. Nicméně ohrádka chybí - nejen na "odložení" dětí, ale i jim - dobře se jim v ní trénuje stavění se.
Na dně jsme měli pěnovou podložku 5cm vysokou, která byla součástí koupě. Něco jako vysoká karimatka. Úplně ideální. Kromě tepelné izolace, děti nebyly na tvrdém ale ani se nebořily.

re

Ahoj, my mame tiez poschodovy dom, tak kym boli chlapci malicki, tak do 9 mesiacov sme mali ohradku 1x1 m, s polohovatelnym dnom a s matracom, mohli si v nej aj pospat. Bola na kolieskach, tak som si ju posuvala kde bolo treba - napriklad aby na mna chlapci videli ked som bola v kuchyni, alebo vedla stola ked sme jedli a pod. Potom sme cca do dvoch rokov mali velku ohradu na zemi, osemhrannu cca 2x2 metre na zemi - koberec, deka a na tom velka postelna plachta ktoru som prala. Vyhoda bola, ze sme sa tam zmestili aj my, kludne sme sa tam mohli s detmi hrat, muz si tam cital knizky, deti cez neho lozili a obcas tam aj zaspal, a nemuseli sme sa bat, ze sa nam chlapci rozlezu po dome. Potom ku koncu sme ju uz mali otvorenu, bez dvierok, pouzivali sme ju hlavne ako skladisko hraciek, nech sa nam nevalaju po celej obyvacke.Ahoj, Martina

My máme 8hrannou

Dobrý den, my máme osmihrannou ohrádku, je tedy opravdu super, od mala si v ní hilky hrají, má otevírací dvířka. Když byly holky malé, normálně jsem ji zavřela a věděla jsem, že jsou v bezpečí, oni si sami hrály a já si třeba doběhla na WC, i jsem u toho v poklidu uvařila. Nyní už je do ní nezavírám, mají ji stále otevřenou. Máme ji v obýváku, takže z ní mají jakousi hernu, mají tam prostě po jejím obvodu hračky, takže každá hračka má své místo a holky si mají kde hrát.
Podlahu máme dlažbu, což mě docela trápilo, dala jsem jim tam pěnové puzzle, ale to stále rozdělávaly, tak jsme pod to ještě dali koperec a mají prdelky v teple.
Je to tato, ale já si koupila na Aukru za 1000Kč.
http://kraspol.com/item-ohradka-pro-dite-s-brankou-drevena-xxl-1077
Katka

Ohrádka

Ahojky, tak my jsme měli tuto: http://www.matulda.cz/detail.php?zbozi=540779
a naprostá spokojenost. Jen není polohovací, takže chvíli jsme museli vydržet se ohýbat a pak, jak si kluci začali stoupat, už to bylo bez problémů. Š.

Máme jednopatrový dům,

Obrázek uživatele verika

Máme jednopatrový dům, potřebovali jsme něco, v čem by mohli kluci, když byli úplně malincí, spát. Pořídli jsme polohovací ohrádku scarlet (http://www.spuntik.cz/scarlett-pepicek-buk-polohovaci-ohradka/) Teď už v tom nespí, občas je do toho strčím, ale spíš se mi tu prdelí po bytě :)

Ahoj, pred casem jsem tohle

Ahoj, pred casem jsem tohle resila a nakonec jsem poridila ohradku 150 x 150 cm. Je pravda, ze trochu jsme byli omezeni mistem... do mensi bych asi nesla. Ale 150 x 150 mi prijde dostacujici. Klasicka, drevena, bez vratek. Mame ji s matraci, ale kdyby matrace nebyla, dala bych treba penove puzzle. Slouzi nam jeste ted vecer po koupani (19 m), pres den uz jako odkladiste :-) Marketa