Skip to main content
Obrázek uživatele verika

Hurá! Předešlé dvě noci spali kluci celou noc. Od cca 20:00 až do cca 6:00. I obvyklé mléko v 11 večer jsem vynechala. Jednou nebo dvakrát se probudili, ale stačil dudlík a víc nebylo třeba. A i když ráno brzy vstávaj, tak je vezmu jen do postele a snídají až kolem osmý, aniž by před tím vyváděli. Jupí jupí jupí.

Tak snad to pro tu dnešní noc nezakřiknu :-)

Vzkaz pro Ali: ne, vážně nechci provokovat :)

Dočkáte se:)

Obrázek uživatele Lucka V.

Však se taky dočkáte. Našim klukům je 5, staršímu bude 9. Spíme o víkendu i do 9. Starší udělá snídani všem a pak si pustí film a jsou jak myšky potichu, protože jak vstanu, zakážu TV :)

Ahoj,

dětem bude příští týden pět měsíců a taky už nějakou dobu spí krásně celou noc, teď to natáhly až do sedmi. Někdy dávám klukovi tak 1x za noc dudlík. A když ráno vypijou flašku, tak většinou ještě usnou. Vím, že nám to nevydrží napořád, ale po brutálním začátku si to s manželem užíváme...

Ahoj,

Obrázek uživatele LadaVac

já už nezávidím,my už taky spíme celou noc asi tak poslední rok / je nám 6 let/,do té doby ani boha a denně se u nás vstává kolem půl šesté.Výhoda je,že už se naučili si sami udělat i mlíčko a o víkendech nás nechají dospat.

Já už ani nezávidím...dětem

Obrázek uživatele KaterinaAd

Já už ani nezávidím...dětem budou za měsíc tři roky a prospané noci bych mohla spočítat na prstech jedné ruky...a to ještě ne oba zaráz. Oni si prostě v noci musí zařvat....ale aspoň spí cca do 7. Naše 13-ti měsíční zlatíčko aspoň v noci spinká (občas si bejkne, ale co jsem přestala kojit v 10-ti měsících, tak mlíko v noci nedostal), zato vstává mezi 5.30-5.45. Je to mazec....

Ali

Obrázek uživatele verika

Eh... upřímně je mi Tě líto. Pro mě je to nevyspání snad nejhorší věc z celé péče o dvojčata. Včera se ve 4 hodiny probudil Danny, musela jsem si ho vzít k sobě do postele, ale jakmile jsem si ho k sobě přitulila, byl v limbu. Snídali zase až v osm. Občasné probuzení se nám nevyhne, ale je fakt, že to, že nemusí vstávat, jít vařit mlíko a tak vůbec je vážně super!

Matko, nes...

Obrázek uživatele KovAli

jak říká Bolek Polívka v Pelíškách.
Já za posledních 10 měsíců spala v kuse tak max. 4 hodiny! Před porodem jsem nemohla spát a po porodu mi děti nedaly spát.
Ale je fakt, že teď už nekojím 24x za 24hodin (každého zvlášť bez polštáře), ale jen max. 10x za 24hodin :-).
Tak abys věděla, u nás se spí od 19 hodin do 23 Fanda, do 01 Pepík. Fanda pak ještě straší jednou, nebo dvakrát nad ránem a protože odmítá dudlík, musím ho pokaždé nakojit (tedy nechat podudat), aby nezbořil řevem barák a všechny neprobudil! Pepíček obvykle vstává mezi 5-6 a Fanda v 7. Já chodím spát kolem půlnoci, ale občas odpadnu u zpráv, nebo na 20 min odpoledne, prostě kdykoliv si sednu (i v tramvaji a autě na mě jde spánek). Raději si přes den ani nesedám. Takže si to spočítej a záviď si.
Jo a do postele si je brát už nemůžu, poněvadž Fanda ovládá turbolez a sám si stoupá a Pepík sice leze jako šnek, ale plazí se jako raněný partyzán před rozjetým tankem (tudíž pěkný fofr) a tak nemůžu riskovat, že by mi přistáli hlavou na plovoucí podlaze. Blahořečím maminku, od které jsem včera koupila vrátka, dnes jsem se v klidu vyčůrala beze strachu, že děti někam zalezou, anebo na sebe něco shodí.
Čaues Veru a zase se poděl o dobré zprávy z domova. Fakt mi to psychicky hodně pomáhá.
Ali..

Tak to je opravdu pěkný,já se

Obrázek uživatele Jana_4447

Tak to je opravdu pěkný,já se toho dočkala v 16 měsících a ještě mi nějakou chvíli trvalo než si tělo zvyklo,že může spát.Teď bude prckům 22m,vstávají mezi 5.30-6,00 a já bych brala,kdyby vydrželi ještě dýl,hulákají na mě,hodí po mě dudlík a teď i pyžama,abych je převlíkla,prostě zlatíčka.Tak si to užívej a krásné spaní

-

Hezký! Eva

moc moc Vám to přeju, toto

moc moc Vám to přeju, toto bych chtěla taky zažít, nám je 26 měsíců a pořád nic :-(

pěkné

Obrázek uživatele Tomáš D

Tak to je pěkný, konečně se po dlouhý době vyspíš :-) My taky nechceme provokovat... ale holky nám spaly celou noc od 3,5 M.
Jenže ne dlouho. V 9 měsících začaly růst zuby a bylo po spaní... To se budily třeba několik týdnů po sobě noc co noc 5 - 6x... Ale mléko nechtěly, jen jim stačilo na ně promluvit.
Tom